Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony ubogiej w treść i spadek pozycji

username

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Tworzę stronę internetową "czerwony-rynek.pl" . Na stronie znajdują się jedynie dane kontaktowe osób pracujących w spółdzielni. Polecono mi umieścić na stronie głównej treść, która w połowie składa się ze słów kluczowych. Po tygodniu zaobserwowałem dla frazy "czerwony rynek" spadek pozycji z 56 na 61. Czyżby Google uznało treść za spam? Jest na to jakiś sposób? Może umieszczenie kilku stronicowego bełkotu w divie o wysokości 2 pixeli? xP Jednak nie chcę ryzykować banem. Byłbym wdzięczny za zajrzenie na stronę i wskazówki.

pozdrawiam,

Przemek

Jeżeli ty robisz tą stronę to proponowałbym zmienić ten wygląd... W tej chwili wygląda jak strona sprzed kilku dobrych lat... (swoją drogą to przypominają mi się Alternatywy 4 ;)) No i ten top jest paskudny... Nie idzie tego zapisać w lepszej jakości?

I jeszcze jedno: https://czerwony-rynek.pl/?page=spoldzielnia,glowna -> wypadałoby zoptymalizować serwis...

Pozdrawiam

Spółki | Prawo | Sąd

Spadek z 56 na 61 to żaden spadek. Najwyraźniej od niedawna zajmujesz się pozycjonowaniem.

Za tydzień będziesz na poz. 54, za kolejny tydzień na pozycji 72, później znów wskoczysz na poz 49 i tak w kółko. Aż do bardziej stabilnego utrwalenia się pozycji.

Spadek z pozycji 1 na pozycję 11, to jest spadek!

Pozycjonuj dalej (dodawaj linki) i to wszystko.

Pozdrawiam serdecznie

QrQshell

Tłumacz języka niemieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności