Skocz do zawartości

Nie psują wam się oczy?

Tomahawk

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogę edytować swojego ostatniego posta (zbyt dużo czasu minęło), więc musi być kolejny post.

Tomahawk, sprzedałeś w końcu ten swój monitor DELL? Powiedz mi czy trafiła Ci się może sztuka bez żadnej wady. Ja w DELL'u kupiłem inny model, przybył z Czech w piątek, podłączyłem w niedzielę, we wtorek zobaczyłem, że na matrycy jest świecący się na zielono piksel. Wymieniono mi na kolejną sztukę, otrzymałem dziś i... tym razem czerwony piksel. Zgłosiłem ponownie wadę, ciekawe co otrzymam tym razem. Może ten sam monitor, który miałem na początku albo model z 2 świecącymi pikselami. Czy ja mam jakiegoś pecha czy w tej nowej serii takie wady to codzienność? W Twoim modelu, Tomahawk, wszystko działa bezbłędnie? Przyzwyczaiłeś się już do większej matrycy?

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności