Skocz do zawartości

Katalogi wyżej niż strona

Grumpy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pozycjonuje średnio trudne hasło już jakiś czas i dziwi mnie pewna sytuacja otóż strona którą pozycjonuje jest gdzieś daleko na 3,4 stronie wyników za to na dwóch pierwszych stronach można znaleźć ja wiem z 15 katalogów z moim wpisem dot. tejże strony. Rozumiem że sytuacja ma miejsce dlatego że katalogi są mocniejsze niżeli pozycjonowana strona docelowa. Pytanie brzmi jak to zmienić? (Zaznaczam że nie mam możliwości optymalizacji strony) bo teraz wynika na to że dodając silne dobre linki działam na swoją szkodę... Czy rozwiązaniem jest dodawanie linków do kiepskich katalogów ?;)

pozdrawiam

Aha przypomniało mi się że nie napisałem że na inne hasła ta strona jest w TOP3

Na obecną chwilę stronka jest słabsza niż katalogi ... tak jak piszesz ... po którejś aktualizacji z kolei stronka zyska na znaczeniu bo zliczy wpisy z silnych katalogów i je zsumuje ... będzie dobrze ;)

Moja rada oprócz czekania jest tak ... nie ograniczaj się do katalogów, presell'ek z 3 linkami do trzech podstron z serwisu pomoże, a na pewno nie zaszkodzi ... no i oczywiście jeszcze nie myśl o tym żeby podlinkować wpisy w katalogach, bo sam sobie zaszkodzisz ... :)

Pozdrawiam B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności