Skocz do zawartości

SEO SpyGlass

aniolekx

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam programik SEO SpyGlass dostępny pod adresem https://www.link-assistant.com/.

Jest teraz promocja, więc można otrzymać klucz i pobawić się wszystkimi funkcjami, jednak nawet bez klucza program uważam za przydatny ;)

Aby otrzymać klucz trzeba zarejestrować się na forum, a w tym temacie jest wszystko napisane :)

• 1 rok później...

Przepraszam za archeologię, zawsze mógłbym otworzyć swój wątek, ale skoro jeden jest to po co otwierać kolejny :P

Czy ktoś używa tego programu? Jakie są wrażenia?

Dla mnie ten program jest przydatny, analizuję nim głównie swoje backlinki, ale powoli zaczynam też sprawdzać nim konkurencję.

Trochę już jest ten soft obecny, ale ja wczoraj właśnie jakoś o nim sobie przypomniałem. Póki co na darmowej licencji, ale myślę, że z czasem dopłacę do pełnej wersji :P

Badanie BL bardzo wygodne, trochę trwa wczytywanie większych ilości linków, ale zawsze może popracować sobie tle. A jak na dłoni mamy wszystkie linki :angry:

Na początek dopalam sobie SB unikalne arty w lepszych preclach i obserwuję jak się zmienia ich link value w SEO SpyGlass. Jeszcze dużo zabawy przede mną :zab:

Według mnie najlepszy program z pakietu Link Assistant. Jestem posiadaczem licencji Professional i mogę polecić każdemu kto chce zbadać linki prowadzące do swojej a także konkurenci strony.

Polecam zakupienia wersji płatnej która nie ma żadnych ograniczeń dotyczących liczby zbadanych linków takich jak licencja free (badanie tylko 1000 linków).

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Newsy ze stajni link-assistant:

"

Exclusive backlink source just launched for SEO SpyGlass

Here comes the news of today: at this very moment, for all SEO SpyGlass users we're launching our very own and exclusive backlink database, already counting trillions of quality backlinks and growing wider and wider each day.

This totally new backlink source, combined with proven SEO SpyGlass's link-research powers, compares to no other source out there on the market:

1) Loads of backlinks found

With the just-out internal database plugged in, your SEO SpyGlass now combines backlinks from 2 immensely powerful types of sources: numerous external services + widest internal backlink base.

backlink-image.png

This means you unearth loads of backlinks and get the deepest possible insight into a site's backlinks structure."

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Błagam, przestań cytować bo za to dostaniesz banana po 2 gie, naprawdę znam się na rosyjskich i białoruskich softach :) nie musisz mnie uczyć.

Wersja 2.7.3 już dawała ok 80 % linków tych co jest teraz, wiec trzeba było aktualizować (w legalnej wersji to się robi automatycznie jeśli nie wyłączysz).

• 5 tygodni później...

Hej,

używacie teraz SpyGlassa może? Chciałabym kupić ten program, ale po tym jak Yahoo Site Explorer przestało działać, zastanawiam się, skąd oni teraz biorą dane? Polecacie taki soft?

Straszny mętlik jest na rynku narzędzi SEO, dużo kosztują i każde daje coś innego...a które dane są wiarygodne? To dopiero pytanie!

Odzież reklamowa ? Czemu nie!

Hej,

używacie teraz SpyGlassa może? Chciałabym kupić ten program, ale po tym jak Yahoo Site Explorer przestało działać, zastanawiam się, skąd oni teraz biorą dane? Polecacie taki soft?

Straszny mętlik jest na rynku narzędzi SEO, dużo kosztują i każde daje coś innego...a które dane są wiarygodne? To dopiero pytanie!

Wejdź do nich na forum po ang.

Wywalili Yahoo i dodali jakieś niby swój silnik sprawdzający BL, na pewno zapomocą Majestic albo OSE, nie wiem. Program nie ma już takiej funkcjonalności jak dawniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności