Skocz do zawartości

Kradzione "zapleczówki"

KNS

Rekomendowane odpowiedzi

ale jak się sprzedaje po 32zł to trzeba mieć te 7zł przebitki na stronie ;D

Wykonam stronki pod punkty Linkme Elite. Strona (15 podstron) = 1 000 punktów. Cena = 32zl/szt. Zaindeksowanie + Podłączenie = 10zł.

PS

tak się robi gupie interesy, nie oszukujmy się :)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ale jak się sprzedaje po 32zł to trzeba mieć te 7zł przebitki na stronie ;D
Wykonam stronki pod punkty Linkme Elite. Strona (15 podstron) = 1 000 punktów. Cena = 32zl/szt. Zaindeksowanie + Podłączenie = 10zł.

PS

tak się robi gupie interesy, nie oszukujmy się :)

No właśnie ja się tak zastanawiam jak to się może Ci opłacać? Licząc za teksty 2zł/1000znaków to przy 15 podstronach 30zł + x zł za wybranie szablonu, dobranie meta tagów, nagłówków, dorbne modyfikacje i wykonanie podstron z tekstami ... hmm co najmniej 40zł było by opłacalnie :)

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

gniotek, nikt głupi nie jest :)

Pod SWL to nie takie trudne, bo zamawiając 500 tysięcy znaków kupisz je po 80gr.

Dlatego wolę tworzyć zaplecze tematyczne dla konkretnych, poważnych ludzi.

Wtedy pisze sam, dobry, unikalny tekst. Ładnie modyfikuje szablon, nagłówki, tagi, obrazki.

I za takie coś wziąć 50zł. Cenię swój czas.

chodzi o to, że ktoś sprzedał nie swoje stronki, czy o to, że ktos sprzedaje sobie daną stronkę kilka(naście) razy? chcę ustalić genezę słowa "kradzione" w temacie :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Lol :)

Mam kupione około 500 stron już pod ten kochany system.

Szczerze to kupiłem jeszcze taniej, bo hurtowo :)

A ta sytuacja była inna. Nie byłem żadnym pośrednikiem. Braliśmy od razu od twórcy.

Nie chce ustalać co to kradzież, bo to chyba każdy wie.

A jeśli wg was jestem złodziejem, to każdy sprzedawca w sklepie, który towar w hurtowni kupuje nim jest :D

ja nie piszę, że jesteś złodziejem, źle mnie zrozumiałeś :)

jak już to jestes paserem :) w końcu to Ty napisałeś w temacie: kradzione "zapleczówki"

a ja chcę się tylko dowiedzieć, dlaczego uzyłeś tego słowa, dla jaj? czy z innego powodu :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Najlepiej znajomych studenciaków ;-) do których masz zaufanie. Jak tu szukałam to raz trafiłam na laskę, która po roku sprzedała te same teksty komuś innemu (a niby taka profesjonalistka, która współpracowała z jakimiś gazetami lokalnymi), a innym razem dostałam teksty, które wstyd było wstawić na stronę i szkoda było tracić czas na wprowadzanie do nich poprawek. Porażka.

Szczerze to chciałbym mieć kogoś niedaleko mnie mieszkającego, żeby mógł przyjść, pogadać i w razie czego opieprzyć.

W innym wypadku trzeba szukać ludzi z PiO, ale zaufanych, bo na "czytam forum od 5 lat ale teraz się zarejestrowałem dopiero" się przejechałem właśnie.

Jeśli ktoś by potrzebował dobrych zapleczówek z unikalną treścią to niech pisze na PW, 10 podstron to koszt 45-50zł netto w zależności od ilości stronek ;)

Dość szybko ludzie się przejechali na tanich zapleczówkach, myślałem że będzie to dłużej trwać :)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Wiecie jak zapleczówka wychodzi 25 PLN za 15 stron (1,60 strona) to co się dziwić. Żeby mi się opłacało to musiałbym to sprzedać chyba z 20 razy :) Cudów nie ma, ciekawe ile to jest na godzinę, chociaż fakt pokemony nie powinny tego sprzedawać X razy jeśli ktoś kupuje jako unikalne (nawet po takiej patologicznej cenie)

ha, krypto reklama :)

ode mnie nie będzie odsprzedaży i innych takich. U mnie jest gwarancja jakości gniotkowej głowy ;)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=77283

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

ha, krypto reklama :)

ode mnie nie będzie odsprzedaży i innych takich. U mnie jest gwarancja jakości gniotkowej głowy ;)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=77283

a dasz gwarancję w postaci pisemnego przekazania (sprzedaży) praw majątkowych do artykułów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności