Skocz do zawartości

Kradzione "zapleczówki"

KNS

Rekomendowane odpowiedzi

oczywiście, tylko trzeba zaczynać znowu od zera ;) a i zauważ, że ta anonimowość nie jest taka wielka, tylko tu co najmniej jeszcze jedna osoba miała "przyjemność" z tą osobą współpracować :)

edit:

no prosze i się coś wyjaśniło :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

lukas24 takie małe przypomnienie zleciłem Ci miesiąc temu wykonanie mini stron zapleczowych na tematy

-projekty domów

-emerytury

Na początku zapewniałeś mnie że strony się tworzą, będą na różnych szablonach itp.

Musiałem się często przypominać mailem i na gg i finalnie po 3 tygodniach napisałeś że nie wiesz co napisać na te tematy - the end.

lukas24 takie małe przypomnienie zleciłem Ci miesiąc temu wykonanie mini stron zapleczowych na tematy

-projekty domów

-emerytury

Na początku zapewniałeś mnie że strony się tworzą, będą na różnych szablonach itp.

Musiałem się często przypominać mailem i na gg i finalnie po 3 tygodniach napisałeś że nie wiesz co napisać na te tematy - the end.

No fakt nie zrobiłem tych zapleczówek.

Ps. Ale się offtop zrobił

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

sprinter, ja po prostu mówię jak to wygląda w moim oczach.

Dodaję stronki do linkme, a 10 zostało odrzuconych bo są już takie w sieci.

Do tego dostaję info, że nie tylko ja tak zostałem załatwiony z Twojej ręki.

Także, dziękuje za wykonaną pracę jeszcze raz, bo tym względem nic nie mogą zarzucić.

Sprinter oddaj kase dla KNS-a skoro tamten gość wrocil z urlopu

umie linkować to i umie przelew na konto zrobić ;)

No fakt nie zrobiłem tych zapleczówek.

Ps. Ale się offtop zrobił

Zaraz wszyscy sobie zaczną brudy wygarniać bo to widze jedna elita masowych seozapleczowców w tym temacie :)

Mam nadzieję tylko że tu jedna osoba z tego tematu nie zacznie po mnie bluzgać że obiecałem jej zrobić strony pod Linkme a nie zrobiłem...;)

Dla mnie koniec tematu proste rozwiązanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności