Skocz do zawartości

Czy jest możliwe pozycjonowanie bez ingerencji w kod?

olga

Rekomendowane odpowiedzi

Jak coś to tu jest spis precli: katalogiseo.info/gt-Presell%20Page.html ; katalogów: www.katalogiseo.info/str-pr-10-0.html i katalogiseo.info/vip. Dodawaj sobie po 1-2 arty na dzień + 5katalogów na dzień i będą efekty po 2 tyg , 30 min pracy dziennie i będzie ok:) linkuj 3-5 fraz zwiazaych z tą co podałaś looknij tu: adwords.google.com/select/KeywordToolExternal i będzie ok:)

Jak coś to pisz ludzie Ci pomogą;) , bo na taką frazę poradzisz sobie sama, przy odrobinie pracy. Nie trzeba tu się znać na pozycjonowaniu, chyba, że nie masz czasu to zleć komuś a na pewno nie będzie to drogo

Z ciekawości ile zapłaciłaś takie firmie za wypozycjonowanie pod tą frazę strony:)???

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
www.amandus.pl, jak wyżej już wspomniałam. wybierając firmę zasugerowałam się tym, że sami są wysoko w googlach...

nie zamierzam ferować wyrokow ale padłaś tu ofiarą rutyny ,

Panowie trochę wstyd , taki klient taka fraza i takie wyniki. Dbajmy o swój wizerunek i marke.

Marketing internetowy dla firm

Dziękuję wszystkim za pomoc!

Ta firma g.... zrobiła 67 linków przez 4 miechy brak przekierowania z www na bez (lub na odwrót). A fraza moim zdaniem banalna.

Sama się wbijesz dodając do katalogów i precli.

Wiesz, to ja sama je zrobiłam na samym początku działalności niestety, a nie oni...

Dziękuję wszystkim za pomoc!
Ta firma g.... zrobiła 67 linków przez 4 miechy brak przekierowania z www na bez (lub na odwrót). A fraza moim zdaniem banalna.

Sama się wbijesz dodając do katalogów i precli.

Wiesz, to ja sama je zrobiłam na samym początku działalności niestety, a nie oni...

Żądaj zwrotu pieniędzy i linkuj sama:)

Jak coś to tu jest spis precli: katalogiseo.info/gt-Presell%20Page.html ; katalogów: www.katalogiseo.info/str-pr-10-0.html i katalogiseo.info/vip. Dodawaj sobie po 1-2 arty na dzień + 5katalogów na dzień i będą efekty po 2 tyg , 30 min pracy dziennie i będzie ok:) linkuj 3-5 fraz zwiazaych z tą co podałaś looknij tu: adwords.google.com/select/KeywordToolExternal i będzie ok:)

Jak coś to pisz ludzie Ci pomogą:) , bo na taką frazę poradzisz sobie sama, przy odrobinie pracy. Nie trzeba tu się znać na pozycjonowaniu, chyba, że nie masz czasu to zleć komuś a na pewno nie będzie to drogo

Z ciekawości ile zapłaciłaś takie firmie za wypozycjonowanie pod tą frazę strony:)???

Na szczęście nic nie zapłaciłam, bo nawet w 1 setce mnie nie ma... ale miałam 130 zł netto/m-c za wyniki 1-10.

Oczywiście, że można pozycjonować stronę bez ingerencji w kod ale jeżeli jest dostęp i możliwość wprowadzenia zmian to firma bezwzględnie powinna z tego skorzystać.

Zapomniałeś dopisać i potrzeba :), bo nie zawsze trzeba ingerować w kod.

12 miesiecy pracy nad stroną do której nie miałem możliwości ingerencji w kod, strona swoje pozycje osiągnęła

po roku pracy i obserwacji jak się zachowuje strona zapleczowa zoptymalizowana pod te frazki co strona docelowa (w efekcie jest wyżej niż ta, którą miała wspomagać), ile pracy trzeba na wybicie tej głownej strony, mogę stwierdzić, że się da bez optymalizacji, nawet bez jednego słowa w treści na jakie sie pozycjonuje stronę, ale ile czasu to zajmuje i nakładu pracy to wie tylko ten kto się podjął takiego zlecenia, teraz przy ewentualnym przedłużeniu umowy, albo dadzą dostep do modyfikacji, albo zaakceptują to co do tej pory razy 4, mogą też zrezygnować :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Na szczęście nic nie zapłaciłam, bo nawet w 1 setce mnie nie ma... ale miałam 130 zł netto/m-c za wyniki 1-10.

To szczęście w nieszczęściu, że tak umowa była skonstruowana, że płacisz za wyniki :P

Jak koledzy wyżej mówili, dodaj stronę do katalogów, pododawaj artykuły do presell pages, a efekty przyjdą. No i przede wszystkim będzie w miarę tanio.

Spółki | Prawo | Sąd

12 miesiecy pracy nad stroną do której nie miałem możliwości ingerencji w kod, strona swoje pozycje osiągnęła

1. nie trzeba mieć wejścia na FTP żeby pozycjonować stronę , fraza pozycjonowania nie musi być na stronie internetowej przykład z kretynem czy siedzibą szatana

2. dobrze mieść wejście na ftp zoptymalizować stronę zeby ułatwić sobie życie

Marketing internetowy dla firm

Witam,

Dodanie do kilkunastu lub kilkudziesięciu dobrych katalogów powinno dać 3 czy 4 stronę wyników.

A ilość dobrych katalogów jest wystarczająca moim zdaniem, aby wejść do top 3 z taką frazą.

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. Dodałem Twój wpis do www.kulbi.pl :)

Z doświadczenia wiem, że nie trzeba nic robić z kodem aby być wysoko, ale oczywiście to nie zaszkodzi.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Ja powiem tak, zawodowo pozycjonowaniem się nie zajmuję, na płatne pozycjonowanie mnie niestety nie stać, a pozycjonuję stronkę firmową sam i wszystkiego dowiedziałem się z tego forum (tu ukłon w stronę ludzi którzy mi w wiele rzeczy wyjaśnili na tym forum).

Twoja fraza według mnie nie jest zbyt konkurencyjna więc jak poświęcisz trochę czasu wypozycjonujesz sama.

Co ja mogę doradzić to dodawaj wpisy do dobrych katalogów, najlepiej ręcznie bez żadnych automatów.

Dodatkowo pisz arty do precli a jak nie masz czasu to zamów je np. na tym forum w dziale zlecenia.

Dam sobie rękę uciąć ze po miesiącu lub 2 będziesz napewno w pierwszej 10 lub wyżej w google.

Witam,

Dodanie do kilkunastu lub kilkudziesięciu dobrych katalogów powinno dać 3 czy 4 stronę wyników.

A ilość dobrych katalogów jest wystarczająca moim zdaniem, aby wejść do top 3 z taką frazą.

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. Dodałem Twój wpis do www.kulbi.pl :)

Z doświadczenia wiem, że nie trzeba nic robić z kodem aby być wysoko, ale oczywiście to nie zaszkodzi.

O dzięki :) Wzięłam sobie rady do serca i zaczęłam działać, ale i tak zleciłam pozycjonowanie dwóch fraz firmie. Nie mam aż tyle czasu, żeby robić wszystko samemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności