Skocz do zawartości

Skrypt katalog EasyDir

Pavel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Katalog superkowy. Bardzo łatwo można postawić katalog bez większej wiedzy programistycznej. Wielkie piwko i podziękowania dla autora.

Dwa pytanka:

1. Czy są jakieś ograniczenia wydajnościowe sqlite - czy się nie rozsypie np. przy 10000 wpisów ?

2. Czy jest przewidywana implementacja płatności dotpay ?

Pozdrawiam

Robert

• Odpowiedzi 528
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@netlider

Powiem szczerze nie wiem nic o ograniczeniach, mam WebMini z prawie 10k wpisów i działa ok, fakt że większość opisów ma pewnie mniej niż 100 znaków :dirol:

Płatności nie planowałem, katalog ma trochę inne cele, ale jeżeli stworzysz na nim zbiór stron na poziomie (dobry PR i BL) to odezwij się pomogę w zaimplementowaniu płatności, nie powinno być to trudne :lol:.

Czy ktoś ma katalogi które mają problem z indeksacją?? Mam katalog w którym google zindeksowało tylko 3 postrony.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

No zgadza sie, jeszcze nie zaindeksowany ale juz linkuje, poza tym troche linkow juz na starcie bylo.

Iguanie chodziło chyba o to , że jak domena wypadła kiedyś z indexu, to jej wartość ze względu na wiek jest wyzerowana.

Co do katalogu to właśnie zabieram się do testowania. Po przeczytaniu wątku, przypuszczam, że będzie warto.

Ile czasu minelo, ile BL masz, to zalezy, bez linkow 3 podstrony to duzo :)

Oczywiste że linkuje katalog. W tym samym czasie powstały dwa katalogi, które mają być źródłem punków do SWL więc wiadomo, że im wyższy site tym lepiej. Webmini ma site 80, a Webdir 3, a były podobnie linkowane. Nie wiem może Webdir wolniej idzie. Poczekam jeszcze może zaskoczy. Nikt nie miał problemów z site z Webdir??

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

@Danae postaw sobie po 10 webmini, easydir, scuttlów i czego tylko chcesz. Podlinkuj każdego tak samo. Wnet przekonasz się, że w obrębie każdego skryptu jedne wejdą szybko, inne wolniej a następne całkiem kiepsko.

Jeden katalog to za mało, by cokolwiek stwierdzić.

Płatności nie planowałem, katalog ma trochę inne cele, ale jeżeli stworzysz na nim zbiór stron na poziomie (dobry PR i BL) to odezwij się pomogę w zaimplementowaniu płatności, nie powinno być to trudne :).

Ok

Dzięki za info. Skrypt katalogu bardzo mi przypadł do gustu. Jego prostota jest w moim przypadku jego największą zaletą. Jak będzie realna potrzeba płatności to na pewno się odezwę.

Witam

Czy może mi ktoś powiedzieć, jak usunąć Tagi? Pokasowałem kilka wpisów w panelu admina ale tagi do tych wpisów zostały. Czytałem, że w wersji 1.0.1 zostało to poprawione ale u mnie jakoś w dalszym ciągu nie działa. Mam teraz sporo tagów bez żadnego przypisanego wpisu.

P.S. Sak skrypcik rewelacja. Gratulacje i podziękowania dla Twórcy.

EDYTA: Poradziłem sobie ;) Polecam do takich akcji SQLiteStudio

Bardzo fajny skrypt. Niestety po wgraniu skórki symisun wyświetla się błąd:

"Nie można zakończyć żądania

Przejdź na stronę główną lub spróbuj znowu."

Co jest grane?

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Faktycznie już działa. Mój błąd, nie zgrały się wszystkie pliki. :D W każdym bądź razie wszystko działa bardzo dobrze. Skrypt bardzo ciekawy, zobaczę jak będzie się indeksował.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

moze autor skrypu pomoze :D

o co moze chodzic - przy usuwaniu wpisu mam blad

>system/libraries/drivers/Database/Pdosqlite.php [319]:

Wystąpił błąd SQL: attempt to write a readonly database

U mnie pomogło ustawienie chmodów 777 na katalog, w którym znajduje się skrypt (zazwyczaj _public_html).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności