Skocz do zawartości

Skrypt katalog EasyDir

Pavel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 528
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niestety nie dziala :/

Przy probie autoryzacji otrzymuje komunikat:

Błąd nr: x106

Odrzucenie autoryzacji: Błąd Wewnętrzny

Niestety nie udało połączyć się z Twoją stroną w celu sprawdzenia poprawności zainstalowanego skryptu.

System napotkał na Twoim serwerze Błąd Wewnętrzny Serwera. Prosimy spróbować ponownie po rozwiązaniu problemu z serwerem.

Uprawnienia dla plikow ustawione, hosting jest na hekko.pl.

;)

Bardzo fajny skrypt, duże wrażenie zrobiła na mnie unikalna baza jaką dostaje na start :D zastanawiam się jeszcze czy można generować bazy które nie zawierają podstron, byłoby bardzo fajnie, ewentualnie można by wprowadzić funkcję do skryptu która by usuwała takie wpisy.

ps jak się Wam indeksują katalogi? kilka postów wyżej coś jest ale zdania są podzielone :)

edit: czy można w multisafiro zobaczyć na jakich strona wyświetla się nasza strona z projekty? ewentualnie ile razy została pobrana.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Na temat podstron w bazie było już tu dużo napisane. Jak możesz, to nie usuwaj ich - okaż odrobinę wdzięczności :)

Na indeksację nie narzekam, ale tak jak z innymi skryptami może to różnie być.

Jak dasz jakieś projekty do puli, to pomyślimy, by wyciągnąć adresy Twoich wpisów :D

Witam,

co do indeksacji - indeksuje się świetnie, chociaż jak wiadomo ilość site zależy od ilości dodanych stron w katalogu a także tagów :P

Jak dla mnie to najlepszy skrypt katalogu, pamiętajmy jednak by nie zrobić z niego drugiego Qlweba :-)

A ja mam pytanie do tych co stawiają moderowane katalogi na tym skrypcie.

W jaki sposób chcecie żeby Wam linkować wpisy w katalogach? Jeżeli ktoś dodaje kilkadziesiąt stron to ma szukać wszystkich czy komuś się chce dodawać, czy też może odrzucił? Przecież też można wywalać później, najwyżej część mojego linkowania pójdzie w powietrze ale z tym szybciej się skapnę niż odnajdę moje wpisy. W innych skryptach przychodzi emil a tu dodajesz i liczysz na fart że ktoś zaakceptuje to i że samo się zaindexuje bo nie wiesz gdzie to jest przy liście kilkuset katalogów na tym skrypcie życzę powodzenia z odszukiwaniem kilkudziesięciu swoich stron, po adresach w szukajce niby można znaleźć, ale i tak życzę powodzenia szukania kilkudziesięciu czy tam iluś stron.

• 2 tygodnie później...

Dołączam się do pytania jak powinien wyglądać plik swl.php kiedy chcę podpiąć system LinkMe? Próbowałem metodą opisywaną przez użytkownika rbrt (8 strona wątku) jednak bez powodzenia. Czy może ktoś pomóc?

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności