Skocz do zawartości

Skrypt katalog EasyDir

Pavel

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko do skryptu jak zrobić przekierowanie z www na bez www.

myślałem ze wystarczy plik .htaccess ale tam już jest i jak dopisuje:

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.adres.info

RewriteRule ^(.*)$ https://adres.info/$1 [R=301,L]

to nie działa za pomoc dzięki .

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

• Odpowiedzi 528
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja tak jak ktoś pisał stronę wcześniej mam ten sam problem z wrzuceniem eweblinka na easy-dir.

Zainstalowałem wszystko dobrze a gdy klikam na autoryzację wyskakuje:

Błąd nr: x106

Odrzucenie autoryzacji: Błąd Wewnętrzny

Niestety nie udało połączyć się z Twoją stroną w celu sprawdzenia poprawności zainstalowanego skryptu.

System napotkał na Twoim serwerze Błąd Wewnętrzny Serwera. Prosimy spróbować ponownie po rozwiązaniu problemu z serwerem.

Serwer w az.pl

Proszę o pomoc w tej sprawie, dzięki!

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

A ja tak jak ktoś pisał stronę wcześniej mam ten sam problem z wrzuceniem eweblinka na easy-dir.

Zainstalowałem wszystko dobrze a gdy klikam na autoryzację wyskakuje:

Błąd nr: x106

Odrzucenie autoryzacji: Błąd Wewnętrzny

Niestety nie udało połączyć się z Twoją stroną w celu sprawdzenia poprawności zainstalowanego skryptu.

System napotkał na Twoim serwerze Błąd Wewnętrzny Serwera. Prosimy spróbować ponownie po rozwiązaniu problemu z serwerem.

Serwer w az.pl

Proszę o pomoc w tej sprawie, dzięki!

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

Jest niestety pewien błąd EasyDir, który powoduje, że jeśli ktoś skorzysta z opcji wstawienia linków SWL, ale nie zostały one jeszcze przydzielone przez system to cały skrypt katalogu się wywala.

Dzięki za odpowiedź.

Powiedz mi jak mam to rozumieć, najpierw dodać stronę do eweblinka, a potem umieścić kod w pliku czy jak ??

Używałem skryptu przez jakiś czas, ale ostatecznie przeniosłem wpisy na własny, autorski skrypt. EasyDir NIE jest skryptem katalogu, jedynie farmą stron. Wpisy indeksują się szybko i wchodzą na wysokie pozycje w googlach. Skrypt posiada niestety trochę błędów - szkodzący znak & w rss-ach i sitemapie, czy w przypadku moderowanych wpisów - tagi dodawane są przed akceptacją strony (nawet ze złym kodowaniem - ogólnie sama struktura systemu tagów jest zła). Dobrego i wartościowego katalogu się na nim nie zbuduje, ale pod zaplecze może się przydać.

Proponował bym zrobić gdzieś opis jak zrobić instalacje na mysql. Aby nie trzeba było dla każdego po koleji tłumaczyć. Sam bym prosił o pomoc w tym.

Co do dodawania urozmaiceń do katalogu, to nie straci na tym, a tylko zyskać może. Jeśli tak dobrze idzie i jak widać zdobył sporą popularność zmienić trochę założenia i może być kolejny dobry katalog stron typu seokatalogi

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

• 2 tygodnie później...

czy mozecie podac hostingi na jakich ten skrypt smiga bez problemu :/ i nie wystepuja bledy zadania itp :/

w iq dziala ale nie moge aktywowac wpisow:/

w easyisp nawet z dodawaniem jest problem

jak narazie bez problemu smiga w netrar.pl

jakies inne nie zadrogie hostingi ? przetestowane pod easydir ?

w skórce symisun zamienione sa keywordy z description w meta...w pozostałych jest ok

na IQ skopiowalem baze poaktywowalem wpisy sqlitebrowserem wrzucilem spowrotem baze i teraz moge juz aktywowac i deaktywowac stare wpisy :/ zobaczymy jak beda nowe :/ nie wiem o co chodzi :/

ionic potestuje :P moze akurat bedzie ok...

i jeszcze nie do konca jasne dla mnie jest multisafiro ;)

tworze projekt ze swoimi 10 linkami, generuje na podstawie tego projektu bazy to kilklu easydirow, jak sie ktorys ladnie zaindeksuje to wtedy powiadamiam autora multisafiro i moje linki zaczynaja krazyc? dobrze rozumiem?

w tedy tworze se kolejny projekt z innymi 10 linkami i znowu tak samo ?

i jeszcze nie do konca jasne dla mnie jest multisafiro :P

tworze projekt ze swoimi 10 linkami, generuje na podstawie tego projektu bazy to kilklu easydirow, jak sie ktorys ladnie zaindeksuje to wtedy powiadamiam autora multisafiro i moje linki zaczynaja krazyc? dobrze rozumiem?

w tedy tworze se kolejny projekt z innymi 10 linkami i znowu tak samo ?

Nie do końca tak jest jak piszesz.

U siebie na koncie możesz mieć projektów do woli. Jak Twój katalog się ładnie zaindeksi, to wysyłasz mi jeden ze swoich projektów (lub robisz nowy), a ja go weryfikuję, umieszczam w puli, po czym jest on pobierany przy kolejnych generowaniach bazy przez innych userów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności