Skocz do zawartości

Skrypt katalog EasyDir

Pavel

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem puścić pytanie privem, ale że skrzynka Pavla jest zapchana, to spytam tutaj: ponieważ autor dał od siebie skrypt, to chciałbym w stopce zarzucić odnośnikiem do jego strony / katalogu. Ma ktoś link do wstawienia?

• Odpowiedzi 528
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zainstalowałem właśnie skrypt, wszystko jest ok, nawet jest już zaindeksowany ale nie wyświetlają się tagi (ani losowe w bocznej kolumnie ani na podstronie z tagami, choć w detalach wpisów działają). Skrypt uruchomiłem na pustej bazie mysql, dodałem parę stron... Włączyłem debugowanie - nie ma żadnych komunikatów. Podpowie ktoś, co może być z tymi tagami?

katalog.nexxxt.biz

Katalog stron Indexer.pl - w sieci już od 2007 roku

Tworzysz projekt (min. 1, max. 50), który będzie poprawny do tego co jest napisane na stronie głównej. Dajesz zaznacz, klikasz multi - generator no i masz do wyboru 4 bazy. Scuttle, Webmini, EasyDir i jakiś SiteRaptor (btw co to jest?) no i wybierasz EasyDir i masz fajną, unikalną wygenerowaną bazę.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

też tak miałem z innym swl, przed zainkludowaniem pliku swla ustaw error_reporting na 0

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

niestety ale phpowi brakuje rozszerzenia PDO - trzeba albo zmienić hosting albo włączyć w php.ini jeśli masz taką możliwość lub zmienić wersję interpretera na php5 jeśli używasz 4

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności