Skocz do zawartości

Skrypt katalog EasyDir

Pavel

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki za skrypcik :)

Ale mam dwa problemy:

Nie umie wejsc w konsole admina wpisując,

www.linker.keep.pl/admin i nic z tego, w sumie i tak nie widze by byl katalog o tej nazwie,

druga sprawa ze po wgraniu skorki nie wyswietlane sa PL litery w skorce ( czyli opis katalogi i jego title), w stronkach juz jest wszystko ok.

Informacje spawalnicze, spawalnictwo jak i forum spawalnictwo forum

• Odpowiedzi 528
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do polskich znaków to masz złe kodowanie... powinno być utf-8, a masz <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />

Kwestia admina, masz dobrze ustawione chmody i plik cat.php dobrze skonfigurowany?

Co do polskich znaków to masz złe kodowanie... powinno być utf-8, a masz <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />

Kwestia admina, masz dobrze ustawione chmody i plik cat.php dobrze skonfigurowany?

kodowanie mam dobre mialem te i te i dalej klapa

ale bardziej mnie martwi ten admin

pakowal ktos z was katalog nadarmowy hosting w prv.pl ?

Informacje spawalnicze, spawalnictwo jak i forum spawalnictwo forum

• 1 miesiąc temu...

Wielkie dzięki dla autora. Skrypt jest super i bardzo łatwo się instaluję mam go od paru miesięcy. Ale mam pytanie gdzie wstawić skrypt Adkontekst bo w reklamach w pliku cat jak dam to nie działa i jeszcze wywala cały katalog. Jak ktoś byłby tak dobry i mi pomógł to byłbym wdzięczny

• 1 miesiąc temu...

Wywal z: application/views/{skórka}/add_2.php

kod:

<div class="form_row">

<label class="contact"><strong>Token: <?=$token?></strong></label>

<input name="code" type="text" class="contact_input" /><input type="hidden" name="www" value="<?=$www?>" /><input type="hidden" name="step" value="2" />

</div>

I zobacz czy działa dodawanie bez captcha.

Witam.

Szybkie pytanie, bo tym skryptem się jeszcze nie bawiłem, widziałem na jakiejś stronie że mam wejść na generator żeby wygenerować sobie przykładową bazę wpisów czy coś takiego, ale był błąd 500 serwera jak dawałem generator :aniolek: niech ktoś ewentualne mi powie czy to działa, czy mam robić taką bazę czy co..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności