Skocz do zawartości

Skrypt katalog EasyDir

Pavel

Rekomendowane odpowiedzi

Aha, no to już wina serwera jest raczej :-)

Dostałem info że katalog "nie śmiga", otóż, do poprawnego działania wymagane jest wgranie bazy (pliku easydir.sqlite) do katalogu głównego ze skryptem. Tą bazę należy pobrać z systemu https://multi.safiro.eu/, Baza zawiera około 200 unikalnych wpisów. Tych którzy nie korzystali jeszcze z multi safiro zachęcam do zapoznania się z systemem, nie trzeba wiele aby Wasze projekty trafiały do wspólnej bazy - pobieranej przez innych użytkowników.

• Odpowiedzi 528
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
1 - możliwość generowania baz tematycznych

2 - pusta baza żeby nie trzeba było się męczyć z usuwaniem.

Ad1) Można pomyśleć, ale jest to sprawa na nie najbliższą przyszłość

Ad2) Ktoś się męczył, by napisać skrypty a Ty piszesz, że nie chce Ci się usunąć kilku wpisów. Najlepiej będzie jak zostawisz bazy takie jakie są - tak po prostu, z wdzięczności za darmowy skrypt i kontent :)

Coś nie tak na subdomenie w netmark.pl

https://www.katalog.teablog.pl/

Orientuje się ktoś co nawaliło?

Mam to samo, chyba popsuło im się zakładanie nowych domen, zaraz do nich napiszę.

Internetowy System Reklamowy to połączenie katalogu stron, katalogu firm, katalogu sklepów oraz ogłoszeń drobnych i artykułów.

Dzięki elpav w imieniu potencjalnych użytkowników dreamhosta :-)

Zapomniałem napisać o sitemapie, dostępna jest zawsze pod adresem https://www.adres-katalogu/sitemap.xml

Jak ktoś chce może włączyć cache'owanie, nie są cache'owane żadne dane z bazy, a jedynie konfiguracja i dane o ścieżkach poszczególnych plików. Należy: upewnić się że katalog application/cache ma prawa do zapisu, ustawić w application/config/config.php czas przechowywania cache, np dla 24 godzin:

$config['internal_cache'] = 24*60*60;

Jeśli cache jest włączone, a chcemy zmienić coś w konfiguracji to aby zmiana przyniosła skutek kasujemy zawartość application/cache, inaczej zmiana będzie dostępna dopiero po odświeżeniu cache

Witam,

u mnie śmiga Easy DirPress, serdeczne dzięki.

Jeszcze mam pytanie, "to drugie cache" w @package Database:

),

'character_set' => 'utf8',

'table_prefix' => '',

'object' => FALSE,

'cache' => FALSE czy TRUE, -?

'escape' => TRUE

);

Dziękuję, pozdrawiam

Grzegorz

W pliku index.php zmień:

define('IN_PRODUCTION', TRUE); na define('IN_PRODUCTION', FALSE); (linia 17)

w pliku application/config/config.php zmień:

$config['display_errors'] = FALSE; na $config['display_errors'] = TRUE; (linia 96)

to powinno wywalić komunikat o błędzie, jak nie będziesz wiedział o co w nim chodzi to wklej go tutaj lub na PM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności