Skocz do zawartości

Skrypt katalog EasyDir

Pavel

Rekomendowane odpowiedzi

Warunki używania skryptu EasyDir

1. Skrypt można dowolnie przerabiać i modyfikować

2. Zmodyfikowaną wersję skryptu można rozprowadzać tylko za zgodą autora <www.easydir.net>

3. W przypadku korzystania ze skórek nie wolno usuwać, ani modyfikować zamieszczonych tam linków

4. Autor skryptu nie daje żadnej gwarancji na jego poprawne działanie

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

• Odpowiedzi 528
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co może być przyczyną błędu, po wpisaniu ładnie wszystkich danych do dodania strony wyskakuje i kliknięciu na Dodaj wyskakuje:

Nie można zakończyć żądania

Przejdź na stronę główną lub spróbuj znowu.

Dodam, że zastosowałem metodę i z 2 stron wstecz w tym wątku i nadal nie działa :D

@ilgesu jasne że tak. Niebawem (kiedy zależy od tego jak dużo będę mieć czasu) na stronie domowej EasyDir będę zamieszczał skórki i chętnie opublikuję również skórki użytkowników pod warunkiem że są estetyczne, dopracowane i obsługują wszystkie funkcje skryptu.

@Qwertz

W pliku index.php zmień:

define('IN_PRODUCTION', TRUE); na define('IN_PRODUCTION', FALSE); (linia 17)

w pliku application/config/config.php zmień:

$config['display_errors'] = FALSE; na $config['display_errors'] = TRUE; (linia 96)

to powinno wywalić komunikat o błędzie, jak nie będziesz wiedział o co w nim chodzi to wklej go tutaj lub na PM

:D

Świetny skrypt. A na jakiej zasadzie działa plik swl.php gdzie rozmieszcza linki?? I w jaki sposób podpiąć np. e-weblinka.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

W pliku $swl można zainstalować system wymiany linków. Należy w w nim "zainkludować" plik systemu oraz rozbić go do tablicy $swl , np dla weblinka:

$swl = explode('||', fetch_weblink('||'));

Linki pojawią się w 3 miejscach: blok "Przyjaciele" pod listą losowych tagów, blok "Polecamy" (w dolnej części głównej części strony) i w stopce. Dwa pierwsze bloki są ukryte jeśli nie mają co wyświetlać, więc pojawią się dopiero gdy zainstalujesz SWL'a (blok "Przyjaciele" pojawi się też gdy skonfigurujesz własne linki w pliku z konfiguracją).

Wymagania

PHP 5.2

Z tego co zaważyłem na niektórych serwerach brak jest obsługi PDOsqlite, dla pechowców niedługo przedstawię krótką instrukcję jak postawić EasyDir na MySql

hmm chyba jestem pechowcem ^^ więc jak coś to czekam niecierpliwie :]

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

jejku 0.o skoro Pavel napisał ze takie coś będzie, to czemu nie mogę napisać że akurat mi się to przyda ?

a co do pisania o hostingu tutaj a nie do admina to tego nie robię bo kontakt z adminem hosta mam.

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności