Skocz do zawartości

Skrypt katalog EasyDir

Pavel

Rekomendowane odpowiedzi

No i mamy kolejną fikuśną skórkę:

easydir_jewelry.jpg

Pobierz

Instalacja:

Zawartość folderu easydir_jewelry rozpakować do katalogu głównego ze skryptem, w pliku application/config/cat.php zmienić

$config['template']	="standard";

na

$config['template']	="jewelry";

Oczywiście ten banner gotlinka nie jest częścią skórki :-)

Przypominam o poprzednich, bowiem warto różnicować wygląd swoich katalogów B):

Skórka Books

Skórka iPhone

• Odpowiedzi 528
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Hurtowo nie można. Tylko po co je usuwać?

Pamiętaj, że usuwając wpisy tracisz możliwość umieszczania swoich projektów w puli, z której pobierane są wpisy do bazy.

usuwac np po to by pozbyc sie spamu, chociazby mnostwo dodanych podstron i subdomen afr2.pl.....

Pokaż mi stronę w bazie, która jest według Ciebie spamem.

Hurtowo nie można. Tylko po co je usuwać?

Pamiętaj, że usuwając wpisy tracisz możliwość umieszczania swoich projektów w puli, z której pobierane są wpisy do bazy.

usuwac np po to by pozbyc sie spamu, chociazby mnostwo dodanych podstron i subdomen afr2.pl.....

Proszę? pokaż jeden chociaż spam? Znam doskonale opisy tych stron, oraz wiem jaka zawartość na nich jest więc chyba zbyt pochopnie dajesz nam tutaj zarzuty.

zmazalem chyba kilkanascie jak nie wiecej stron, podstron, itd z tej subdomeny. tak dla mnie to spam by jeden katalog skladal sie glownie z wpisow na jeden stronie. wali mnie czy sa unikalne czy nie, czy maja milion odwiedzin czy jedna, po prostu uwazam iz umiar to podstawa, i nie mow mi ze stawianie wielu wpisow do kazdej podstronki to nie jest spam. chyba ze ktos tworzy katalog o nazwie strony z afr2. ale wtedy lepiej zrobic sitemape i od razu dac wszystko.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

No ja nie widzę przeszkód żebyś zaczął stawiać :)

Na stronie głównej projektu zebrałem do kupy ważne informacje z tego wątku, żeby nie trzeba się było przekopywać przez 6 stron (a w przyszłości pewnie więcej): www.easydir.net, wiem że design nie powala, ale to nie najważniejsze :-)

Przy próbie usunięcia dezaktywowania wpisu mam komunikat:

Nie można zakończyć żądania

Przejdź na stronę główną lub spróbuj znowu.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Jeśli pojawia się pusta strona lub komunikat "Nie można zakończyć żadania" należy zdiagnozować zaistniały błąd. Aby to zrobić należy włączyć debug:

Zmienić w pliku index.php: define('IN_PRODUCTION', TRUE); na define('IN_PRODUCTION', FALSE); (linia 17)

Zmienić w pliku index.php: ini_set('display_errors', FALSE); na ini_set('display_errors', TRUE); (linia 62)

Zmienić w pliku application/config/config.php: $config['display_errors'] = FALSE; na $config['display_errors'] = TRUE; (linia 96)

Prawdopodobnie jest błąd związany z chmodami pliku z bazą, lub folderu w którym się znajduje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności