Skocz do zawartości

Wyprzedaż domen 2zł netto/sztuka

Adrian Szczepanik

Rekomendowane odpowiedzi

Co miesiąc przedłużam domeny, serwery dedykowane, wirtualne itd.

A funkcjonalne domeny są moim zdaniem wartościowe :)

Warto skorzystać z takich promocji. Po roku można nawet nie przedłużyć, a domena zarobi na siebie.

2 zł domena - sprzeda się 1 link na PR=3 i ma się 8 zł na np: obiadek w restauracji.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chciałem się skusić na kilka sztuk domen. Ale wypełniając dziwny formularz kontaktowy trafilem na pole "Reprezentant" 2 proby i se zarowalem... Na domeny regionalne tez jakas promocja jest :)?

PS. wtf? is reprezentant? 2ga sprawa? czemu wymagalo odemnie nipu jak zaznaczylem ze osoba prywatna?

negusik napisał(a):
Chciałem się skusić na kilka sztuk domen. Ale wypełniając dziwny formularz kontaktowy trafilem na pole "Reprezentant" 2 proby i se zarowalem...
Nie wiem co w nim dziwnego?

"Reprezentant: osoba umocowana do reprezentowania oraz składania woli wszelkich czynności w imieniu Abonenta (wymieniona w dokumencie założycielskim firmy) lub imię i nazwisko dla Abonenta prywatnego."

negusik napisał(a):
Na domeny regionalne tez jakas promocja jest :)?
Nie.
  negusik napisał(a):
PS. wtf? is reprezentant? 2ga sprawa? czemu wymagalo odemnie nipu jak zaznaczylem ze osoba prywatna?
Nie może wymagać (sprawdziłem), tylko nr PESEL.

No ale to nie BOK firmy..

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

jaką składnie powinien mieć PESEL bo za cholerkę nie mogę przejść rejestracji a chciałem zamówić serwer i trochę tych promocyjnych funkcjonalek (o ile się jeszcze załapię ;) ), przy okazji czy po rejestracji będę mógł jakoś wpisać więcej domen do sprawdzenia czy wolne i rejestracji czy muszę pojedynczo ?

PESEL musi być zgodny z tym na dowodzie osobistym, a nie jakiś wygenerowany czy fikcyjny.

Parę kont Klienta zostało już zablokowanych przez wygenerowany automatem nr PESEL.

Domenki są jeszcze.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

Mam takie skromne pytanie: w czym oferta MasterNET jest lepsza od powiedzmy AZ? Na czym ta wyjątkowość promocji polega?

Co jakiś czas dostaję oferty na maila od różnych firm hostingowych - w tym "domeny za 0zł", wiec chciałbym dowiedzieć się na czym ten Wasz handicap polega.

Pozdrawiam

Michał

Ps. cennik macie na prawdę przyjazny i piszę to bez złośliwości.

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności