Skocz do zawartości

Wyprzedaż domen 2zł netto/sztuka

Adrian Szczepanik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@siewicz tzn na co się nie nadziałeś?

w MasterNET.pl po zalożeniu zamówienia (rezerwacji) nikt nikogo nie zmusza do wniesienia opłaty, domeny które nie zostaną opłacone wygasną..

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

Wiem, wiem :) nie tak to miało zabrzmieć, użyłem niewłaściwego słowa, przepraszam. Mam w MasterNET.pl kilkanaście domen i złego słowa na Waszą firmę nie powiem. Będę też przenosił inne domeny do Was w miarę tego jak będą im się kończyły abonamenty, bo oferujecie obecnie, moim zdaniem najlepsze warunki.

Chodziło o to, że wczoraj zacząłem sobie wybierać już wolne, interesujące mnie domeny, bo nie zauważyłem końca promocji. A tutaj 'niespodzianka' - ale wynikająca wyłącznie z mojego niedopatrzenia.

Jeśli ktoś mojego posta odczytał jako próbę oczernienia MasterNET.pl to jeszcze raz podkreślam - korzystam z ich usług i mam zamiar robić to dalej, ponieważ jestem bardzo zadowolony. W poprzednim poście źle się wysłowiłem.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności