Skocz do zawartości

długi ogon

ubaff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Liczba odwiedzin z google: 236 304 łącznie przez 40 484 słowa kluczowe

i to wszystko wrzucisz do swla ? i tak mam robic co 10 dni ??

dziwie się ze zadajesz takie pytania jak temat był wielokrotnie wałkowany - jestem wstanie zrozumieć kogoś kto wczoraj przyszedł na PIO ale w Twoim wypadku to raczej rzutuje na twoją wiedzę w tym temacie

Marketing internetowy dla firm

wlasnie pokazalem tobie jak wyglada dlugi ogon dla sredniej wielkosci serwisu w skali 10 dni

80% fraz ma wejsc w przeciagu badanego czasu 1 (czytaj 1 wejscie) - to jest dlugi ogon - a nie frazy zgarniajace xx wejsc

ty chyba nie miales nigdy dostepu do statystyk serwisu, ktory generuje wejscia z dlugiego ogona

'Lukas_79' długi ogon zaczyna się od ilu fraz ?

o czym ty piszesz ?? - nie wazne od ilu

do weblinka mozesz sobie wrzucic frazy ze sklepiku, czy tez strony firmowej i je WYPOZYCJONOWAC

przy wiekszych serwisach mozesz o tym ZAPOMNIEC lub podbic kilakaset - moze jakims cudem kilka tysiecy fraz a co z reszta ??

Lukas_ błędnie założyłeś ze długi ogon tyczy się tylko i wyłącznie mega portali - bzdura - każda strona może mieć długi ogon, nie chodzi o szpanowanie statystykami z onet.pl chodzi żeby komuś powiedzieć jak robić długi ogon , ja powiedziałem jak to się robi na mniejszych stornach firmowych czy sklepach agd

myślę ze Ty nam powiesz jak zrobić to na portalach typu Onet.pl - słuchamy

Marketing internetowy dla firm

@Lukas_79, a dlaczego żartujemy?

Właśnie przy dużych serwisach czas na automaty - bo ręcznie tego nie zrobisz, trzeba to robić masowo. Lepsze zoptymalizowane i wypozycjonowane kilkanaście tysięcy fraz (w tym te dające konwersję) niż zoptymalizowane kilka tysięcy fraz (z mniejszą konwersją).

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Człowieku, długi ogon tworzysz optymalizacją i frazami generowanymi przez treść strony, a nie przez walenie punktami eweba...

Wybieranie sobie kilkuset słabych keywordów i ich dopalanie to jest szerokie pozycjonowanie, na wiele fraz, które generują kilka wejść dziennie. Długi ogon to zazwyczaj pojedyncze wejścia, na podstawie których możesz sobie optymalizować serwis i treść pod kolejne powiązane frazy wielowyrazowe.

nie chodzi o szpanowanie statystykami z onet.pl

kto tu pisze o portalach - dalem ci cyferki lagaty - a to taki sredniaczek

każda strona może mieć długi ogon

bzdura strona nie majaca tresci nie ma szans na dlugi ogon :) ma ograniczona ilosc fraz, ktore mozesz wypozycjonowac

edit ----

@Lukas_79, a dlaczego żartujemy?

sam sobie odpowiedz na pytanie - moze wrzucmy xannowi dzisiaj 100k fraz do systemi i zmieniajmy je co 10 dni - da sie ??

sam sobie odpowiedz na pytanie - moze wrzucmy xannowi dzisiaj 100k fraz do systemi i zmieniajmy je co 10 dni - da sie ??

Tak, da się. U mnie jest tak, że system automatycznie codziennie generuje listę fraz z longtaila do pliku i automatycznie podstawia to do linksystemu. Nic przy tym nie muszę robić - robi mi to się samo.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności