Skocz do zawartości

Mój pierwszy precel :)

lipek92

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
też mam takie przypadki, powinno się unormować na +2 :P

Kwestia czasu

Wydaje mi się, że właśnie się unormowało. :)

Zapraszam do dodawania wpisów.

ps. Nie dodawajcie wpisów nieunikalnych bo takich nie przyjmuje! Większość wpisów, które zostały dodawane do tej pory musiałem odrzucać/usuwać. :)

też mam takie przypadki, powinno się unormować na +2 :D

Kwestia czasu

Wydaje mi się, że właśnie się unormowało. :)

Zapraszam do dodawania wpisów.

ps. Nie dodawajcie wpisów nieunikalnych bo takich nie przyjmuje! Większość wpisów, które zostały dodawane do tej pory musiałem odrzucać/usuwać. :D

ja usuwam użytkowników z całą masą tekstów ze spamiarek

zainstaluj sobie wtyczke wypiekacz i wystarczy ze wpis nie spełnia jednego wymogu a jest blokowane jego opublikowanie lub zgłoszenie do moderacji

myślałem nad captcha ale po co ludziom życie utrudniać :)

ja usuwam użytkowników z całą masą tekstów ze spamiarek

zainstaluj sobie wtyczke wypiekacz i wystarczy ze wpis nie spełnia jednego wymogu a jest blokowane jego opublikowanie lub zgłoszenie do moderacji

myślałem nad captcha ale po co ludziom życie utrudniać :D

Dzięki, już zainstalowane. Zastanawiam się jeszcze nad zwiększeniem minimum z 1000 do 1500 znaków. :D

Chciałem jeszcze zapytać jakiej wtyczki używasz, że na swoim preclu masz na stronie głównej tylko fragment artykułu i trzeba kliknąć "czytaj dalej" aby zobaczyć cały? Czy po prostu wszystkie wpisy zostały dodane z tagiem "more"?

Dzięki, już zainstalowane. Zastanawiam się jeszcze nad zwiększeniem minimum z 1000 do 1500 znaków. ;)

pierwsza opcja:

Minimalna długość posta (w znakach)

tak samo możesz zdefiniować

Maksymalna ilość linków w poście

i wile innych jak tagi itp

Chciałem jeszcze zapytać jakiej wtyczki używasz, że na swoim preclu masz na stronie głównej tylko fragment artykułu i trzeba kliknąć "czytaj dalej" aby zobaczyć cały? Czy po prostu wszystkie wpisy zostały dodane z tagiem "more"?

wtyczka się zwie Limit Posts Options

a swoją drogą poważnie zastanawiam się nad wprowadzeniem captcha przy rejestracji bo co prawda dzięki wtyczce wypiekacz roboty mają w 90% problem dodaniem do moderacji (dzięki niestandardowym ustawieniom) ale baza rośnie w oczach przez ilość szkiców których kasowanie już mi brzydnie ...

Nie zastanawiałeś się nad tym aby dodać pole "szukaj"? Dla mnie jest bardzo pomocne w sprawdzaniu czy do danego precla strona została dodana lub ewentualnie usunięta po jakiś czasie. Można wprawdzie zalogować się i dopiero sprawdzać, ale po co wydłużać komuś drogę.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

wtyczka się zwie Limit Posts Options

a swoją drogą poważnie zastanawiam się nad wprowadzeniem captcha przy rejestracji bo co prawda dzięki wtyczce wypiekacz roboty mają w 90% problem dodaniem do moderacji (dzięki niestandardowym ustawieniom) ale baza rośnie w oczach przez ilość szkiców których kasowanie już mi brzydnie ...

Dziękuję. :)

A do CAPTCHA też są jakieś gotowe wtyczki? Czy sam planujesz coś stworzyć, bo też byłbym tym zainteresowany.

Nie zastanawiałeś się nad tym aby dodać pole "szukaj"? Dla mnie jest bardzo pomocne w sprawdzaniu czy do danego precla strona została dodana lub ewentualnie usunięta po jakiś czasie. Można wprawdzie zalogować się i dopiero sprawdzać, ale po co wydłużać komuś drogę.

Dodane, dzięki za cenną uwagę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności