Skocz do zawartości

Wtopa microsoftu :)

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

A są afroeuropejczycy?

jak widać na załączonym przykładzie są , mają białe twarze a czarne rączki :)

Chwała Microsoftowi za propagowanie na bannerach czarno-białych mutantów. Oswajają świat z cudami natury. Nie wiem czemu się czepiacie;)

Swoją drogą nie wiem czemu tak wielu ludzi traktuje czarnych jako tych gorszych. Często obserwuje dziwne zachowania polaków wobec innych ras i nie wiem skąd to się bierze. Nie mówię tu o swojego rodzaju zdziwieniu i fascynacji, że ktoś jest czarny i ma kędziorki, a ktoś żółty i skośne oczy, ale o pogardzie jaką wielu serwuję tym ludziom.

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Przeciez to z rasizmem nie ma nic wsplnego. Nie oszukujmy sie - w Polsce nie za wiele firm zatrudnia osoby czarnoskore, dlatego aby dopasowac to do polskich realiow, trzeba bylo dodac bialego goscia. Mi ten obrazek z murzynem wydaje sie po prostu bardziej amerykanski, nieprzeznaczony na polski rynek. Swoja droga to obydwaj maja za duze glowy w stosunku do tulowia, chyba, ze tylko mi sie tak wydaje ;d

Taka duża firma i nawet na porządnego grafika ich nie stać.....

stać ale w praktyce odbywa się to tak:

taką dużą agencje obsługuje inna olbrzymia agencja reklamowa bierze np 20 tys zł , to zleca to kolejnej mniejszej za 5 tys zł ta mniejsza idze na zlecenia przez net szuka domowego webmastera i placi mu 50 zł za ten top

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności