Skocz do zawartości

hosting na zaplecze

sirkus

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba macie jakiegoś pecha do CAL.pl, ja mam u nich kilka kont z kilkudziesięcioma serwisami, w tym wordpressy, niezoptymalizowane skrypty i śmiga to wszystko już ponad rok.

Jeśli chodzi o neteasy, to jest wiele negatywnych opinii ze względu na limity i problemy z wieloma skryptami (w moim przypadku wiecznie jakieś błędy były, chociażby na zwykłym WP + wtyczka)

Odradzam także Hekko - ciężko z site, wszystkie moje bany były tylko na tym hoście.

Od siebie mogę polecić cal.pl, pakiety seo iswift i linuxpl.

"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację."

Tigras: wybacz, ze sie wtrace, ale nie myslalem, ze mozesz byc tak niesprawiedliwy.. obciazenie, ktore generowales przekraczalo polowe zasobow serwera - najpierw dalismy Ci ponad miesiac na optymalizacje, potem gratis otrzymales od nas VPSa (z DirectAdminem) do testow na dwa tygodnie (procesor 1,6 GHz, 512 MB RAM itd), ale nawet on wykladal sie przez bardzo wysoki load generowany przez Twoj serwis a teraz piszesz, ze nie mozna nas polecic i miales wiecznie bledy... Nie ma co, dzieki :).

Domeny, tani hosting, hosting SEO, hosting reseller, VPS root i managed na www.neteasy.pl

Program partnerski (20% prowizji) - www.neteasy.pl/pp.html

NEteasy fajnie ze sporostowałeś tak osobiście sprawę.

Być może poprostu Wasz serwerek jest słaby i nie daje rady :D ?

Nie wiem nie korzystałem u Was ale na pio są chłopaki co wiadomo idą na ilość ( taki rynek) a co innego klient Pan Zbyszek ze Wsi Moszna Dolna, który ma na hoscie swoją stronę domową w html ;)

Tigras: wybacz, ze sie wtrace, ale nie myslalem, ze mozesz byc tak niesprawiedliwy.. obciazenie, ktore generowales przekraczalo polowe zasobow serwera - najpierw dalismy Ci ponad miesiac na optymalizacje, potem gratis otrzymales od nas VPSa (z DirectAdminem) do testow na dwa tygodnie (procesor 1,6 GHz, 512 MB RAM itd), ale nawet on wykladal sie przez bardzo wysoki load generowany przez Twoj serwis a teraz piszesz, ze nie mozna nas polecic i miales wiecznie bledy... Nie ma co, dzieki

Potwierdzam ten miły gest z Waszej strony, zapewne wszystko byłoby ok, gdyby nie ten koszmarny skrypt od TSI-G ( autor nie raczył odpisać, ponadto byłem zmuszony do trzymania serwisu tylko na serwerze neteasy, bo po eksporcie bazy, kodowanie się sypało i nikt nie zdołał tego naprawić ... )

W tym poście nie brałem pod uwagę tego incydentu ze stroną, która generowała takie obciążenia. Odkąd pamiętam po instalacji niektórych skryptów coś się sypało, a na innych hostach śmigało bez zarzutu. Być może to przypadek, ale piszę po prostu tak jak było.

"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację."

Ja neteasy używam od b. dawna - mam tam zarówno mały shared jak i "dedykowany" (tzn. prawdziwy, nie jakiś tam budżetowy) VPS. Wszystko chodzi jak w zegarku ;)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności