Skocz do zawartości

lokoz.info dobre pod zaplecze?

Suchjy

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...

ten hosting to jakaś porażka.. w ciągu dnia strony (katalog bez ruchu, czy dopiero zainstalowany, nie zaindeksowany WP) ładują się (według stron mierzących czas ładowania) od 30 do 60s. W nocy albo nie działają, albo przeciążenie serwera. Nocne pady to w tłumaczeniu supportu kwestia tego, że backupy się wtedy robią:), a w ciągu dnia ? wczoraj przeprosili, że serwery były przeciążone.. dzisiaj znowu jest to samo... a nie jest to kwestia ostatnich 2 dni..

dodam, że na pytanie przed zakupem (bardzo teoretyzowałem) czy hosting pociągnie 70 precli na WP odpowiedziano mi, że bez problemu :)

• 1 miesiąc temu...

Moje ocena po dwóch miesiącach używania.

w tej chwili nie mogę zalogować się przez ftp komunikat "Nie znaleziono hosta". I to nie pierwszy raz.

Strony się w ogóle nie otwierają. Problem z otwarciem domen zauważyłem 4 razy przez 2 miechy.

Trzeba przenieść wszystko gdzie indziej a szkoda bo to kupa roboty.

Strony posiadane to katalogi i WP.

omijać

Posiadam na lokoz także dwa konta, jedno od ponad 3 miesięcy i jeszcze nie zauważyłem takich padów jak u was.

Jestem zadowolony bo cena także nie jest potężna, ale polak jak to polak za 20 złotych chciałby cudów. Cena niska to i pewnie pady są i wolno działa.

Jak już wyżej napisałem jestem zadowolony, bo każdy kto zajmuje się seo jako hobby nie musi wydawać kokosów na hosting seo.

@3mperorr, jesteś mało obiektywny bo reklamujesz brand lokoza w stopce.

Jeśli jesteś gotów wydać 50 zł m-c i mieć co 3 dzień pad, to chce abyś został moim klientem. Serio

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Jestem zadowolony bo cena także nie jest potężna, ale polak jak to polak za 20 złotych chciałby cudów. Cena niska to i pewnie pady są i wolno działa.

...tiaa :D Lokoz to (chyba?) jeden z najdroższych hostów. Płacę 90 zł/mc i jakoś nie urządza mnie host na którym mam problem ze skorzystaniem z phpmyadmin. Pisałem gdzieś w temacie lokoza, że ostatnio trochę się poprawiło co nie zmienia faktu, że przez 3 miesiące była nędza...

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

@3mperorr, jesteś mało obiektywny bo reklamujesz brand lokoza w stopce.

Jeśli jesteś gotów wydać 50 zł m-c i mieć co 3 dzień pad, to chce abyś został moim klientem. Serio

@Stworze ja tylko wyraziłem swoją opinie na temat hostingu. Oczywiście z opinią jak z du**ą każdy ma swoją. Na razie nie zauważyłem u siebie większych padów, jeśli to się zmieni to oczywiście zmienię zdanie i zapewne usunę brand ze stopki. Jeśli znajdziesz mi gdzieś konto za 40zł/mc. za 72 adresy to z chęcią zamienię hosting. Dla mnie jako amatora jest w sam raz.

Jak chwalicie jakiś hosting to zaraz mnie głowa boli, bo tylko patrzeć jak zaraz serwer padnie....

Może jestem samolub ale taka jest prawda, wszystko działa do czasu.

Oczywiście z racji tego co się dzieje na innych seohostingach nie mogę na lokoz powiedzieć złego słowa.

Może czas reakcji stron nie jest zbyt satysfakcjonujący, ale od kiedy tu jestem (5mc) nie było żadnego dłuższego padu serwera.

Kiedy nie wejdę to działa, a wchodzę często.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności