Skocz do zawartości

wpis do 22 tys katalogow i PR = ... zero :) ... czemu?

veganka.dl.pl

Rekomendowane odpowiedzi

chwyciła moje oko aukcja:

https://www.allegro.pl/show_item.php?item=726051676

duże liczby etc. jednak jak popatrzyłem na PR stron podanych jak przykłady sukcesu.. ich PR - kazdej z nich = 0 ..

dziwne.. na tyle tys wpisow gogole winno kapnac choc 1 pkt.. a u nic..

kto powie dlaczego? :)

z gory dziekuje za odp

pozdro

v

z vege pozdro

Veganka

chwyciła moje oko aukcja:

https://www.allegro.pl/show_item.php?item=726051676

duże liczby etc. jednak jak popatrzyłem na PR stron podanych jak przykłady sukcesu.. ich PR - kazdej z nich = 0 ..

dziwne.. na tyle tys wpisow gogole winno kapnac choc 1 pkt.. a u nic..

kto powie dlaczego? smile.gif

z gory dziekuje za odp

pozdro

Pewnie 90% wpisów po paru miesiącach przestanie istnieć :P.

Nie ma to jak chwycić się na tani szajs :)

Wśród wielu różnych czynników na wysokość PR ma wpływ jakość BL. Jeśli nawet dodałaś do tysięcy katalogów o marnej jakości nie spodziewaj się cudów Poza tym dodanie w krótkim czasie tak dużej liczby linków może skończyć się filtrem raczej niż wzrostem PR. Była o tym mowa na forum wielokrotnie: lepiej poszukać dobrych, zadbanych katalogów, zainwestować czas i czasami trochę złotówek, niż skusić się na podejrzaną aukcję oferująca gruszki na wierzbie. Lenistwo nie popłaca :)

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

kto powie dlaczego? :)

z gory dziekuje za odp

pozdro

v

dlatego, że :

1. wpis trafi góra do 1000 katalogów jak już

2. w wiekszości te katalogi są g....uzik warte

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Marnej jakości linki z marnych katalogów najlepiej to do zaplecza, gdzie po sumowaniu zostaną puszczone dalej jako dobre linki tematyczne. To jak z praniem brudnych pieniędzy :) po paru operacjach robią się czyste ;c]

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności