Skocz do zawartości

[sprzedam] Grabber adresów email, stwórz własny mailing.

michas262

Rekomendowane odpowiedzi

Grabber adresów e-mail, połączony razem ze spiderem przeszukuje podstrony danego serwisu w poszukiwaniu wystąpień adresów e-mail.

Niektóre z obsługiwanych formatów adresów:

nazwa@host.pl

nazwa at host.pl

nazwa[at]host.pl

nazwa{at}host.pl

...

Skrypt obsługuje znacznie więcej formatów, z wiadomych przyczyn nie podaje reszty.

Funkcjonalności:

- przeszukiwanie podstron danego serwisu w poszukiwaniu adresów e-mail

- automatyczne wyszukiwanie serwisów według podanych fraz

- możliwość ręcznego dodawania adresów stron do przeszukiwania

Wymagany serwer z obsługą php (najlepiej w wersji 5) + biblioteki curl + biblioteki sqlite, zalecany jest również dostęp do powłoki shell (nie wymagany) jeżeli nie wiesz czy skrypt będzie działał na Twoim serwerze napisz do mnie a ja to sprawdzę.

Skrypt w przeciągu dwóch/trzech dni działania zdążył pobrać ok 21 tys. wartościowych adresów, czyli adresów założonych w takich serwisach jak gmail wp onet itp.

Oczywiście mogę pomóc w instalacji i obsłudze skryptu.

Pamiętaj, że rozsyłanie niechcianych wiadomości jest karalne więc aby przesyłać oferty reklamowe musisz otrzymać zgodę od danej osoby na otrzymywanie treści reklamowych.

Jestem jedynym autorem tego skryptu.

Nie znajdziesz go na żadnych warezach i odsprzedany będzie jedynie kilku osobom, więc jeżeli tylko znajdzie się on gdzieś w internecie będę widział kogo pociągnąć do odpowiedzialności.

Na życzenie klienta oraz za drobną opłatą mogę przerobić skrypt według indywidualnych zaleceń.

kontakt gg: 16095946

Pozdrawiam

Michał Szymańczyk

michas262@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności