Skocz do zawartości

Konkurencja podkłada świnie......

mimik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
najwyżej dostanie filtra na frazy "związane z seksem" czy nie?

filtry dostaje się zwykle na frazy, z których jest najwięcej wejść

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Poczekam najwyżej parę dni i zobaczymy co się będzie dziać, zawsze można dopalić strony które rzeczywiście ktoś pozycjonuje na te frazy i są związane z erotyką i wtedy wypadnę z top 10, bo narzie to jestem na 4 frazy top 1 lub 2 w google:) ładnie............ Wydaje mi się,że ktoś z SWL jedzie i tyle. Ciekawy jestem czy ało by coś napisanie do systemów SWL ( adminów) z pytaniem czy ktoś nie używa takich fraz do pozycjonowania. Frazy te są strasnzie dziwne i cholernie niszowe więc wątpie, że by dużo ludzi tak robiło ale z drugiej strony wątpię, że któryś z adminów poda takie info

Tak mi się wydaje, że ktoś dopalił SWL bo dziś 100 BL wg google mi wypadło z dnia na dzień

To bardzo możliwe, że ktoś z twojej konkurencji próbuje użyć systemu, żeby Ci zaszkodzić, zafiltrować i linkuje Cię na frazy z branży ero. Tak jak Xann napisał teoretycznie nie powinno się nic stać, ale w praktyce różnie może być..

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

No nic dopóki nic więcej się nie pojawi zostawię to tak jak jest i będę nadal robił swoje, mam nadzieję, że wszystko będzie ok i nie wpłynie to w jakikolwiek sposób na stronę za wszystkie porady wielkieeeeeee Dzięki Pozdrawiam Serdecznie

CYTAT(traktor @ 28.08.09 - 14:24) *

Gdyby ktos pozycjonowal twoja strone zwiazana z seksem na frazy zwiazane z tematyka dziecieca to mialbys problem. W druga strone, nie ma sie co martwic... Najwyzej dostaniesz filtra albo bana na te frazy i po klopocie.

można dostać bana na frazę?

Jezeli nie umiesz sie wytlumaczyc albo nie masz dobrego adwokata to mozna dostac bana na kilkanascie lat w pudle. W takiej sytuacji martwilbys sie o prokuratora, a nie o pozycje w google -.- Ostatnimi czasy byla dosc glosna sprawa o pozycjonowaniu stron xxx pod frazy zwiazane z lekturami szkolnymi dla dzieci z podstawowki. Dla mnie to zwyczajne chamstwo. Rozumiem, ze mozna byc pazernym, ale bez przesady. Jak tacy ludzie spojrza wlasnym dzieciom w oczy? Zalosne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności