Skocz do zawartości

Konkurencja podkłada świnie......

mimik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciekawy jestem czy warto zgłosić to do googli: https://www.google.com/contact/spamreport.html. Jednak mam obawy, że sam dostanę bana albo filtra. Bo z tego co tu czytałem to nie można mieć linków do strony w stopkach na innych stronach, a takie posiadam:). Sam nie mam podpiętej strony pod SWL , ale już sam nie wiem co i jak z tym czy poprostu tego nie zostawić gdyż wejsćia na strony z tych fraz są znikome wsumie jakieś 20 na dzień przy 3 tyś wejść na inne frazy powiązane ze stroną

Nie zgłaszaj, więcej narobisz sobie szkód niż korzyści, jak dostaniesz filtra to wtedy do nich pisz :dirol:

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zwykły przypadek czy też nie? Chodzi mi o to, iż podobny post napisałem na forum google i paru osobą podałem na PW moją stronę i opisałem problem. Po 2 dniach zauważyłem, iż że stroną z którą konkurowałem o miejsca na interesujące mnie frazy coś się stało a mianowiecie. Pod nazwą strony jest taki komunikat google: Ta witryna może wyrządzić szkody na Twoim komputerze. Po kliknięciu na stronę: Ostrzeżenie- przejście do tej witryny może być niebezpieczne dla Twojego komputera!

Podpowiedzi:

* Powróć na poprzednią stronę i wybierz inny wynik.

* Spróbuj ponownie wyszukać żądane informacje.

Możesz też przejść na własne ryzyko na stronę xxxxxxxxxxxxxxxx. Więcej informacji na temat wykrytych problemów można znaleźć na diagnostycznej stronie Google dla tej witryny Bezpieczne przeglądanie.

Więcej informacji na temat ochrony przed szkodliwym oprogramowaniem online znajduje się na stronie StopBadware.org.

Jeżeli jesteś właścicielem tej witryny, możesz poprosić o oceną witryny za pomocą Narzędzi Google dla webmasterów. Więcej informacji na temat procesu oceny można uzyskać w Centrum pomocy Google dla webmasterów.

Porada podana przez Google

Jednak wydaje mi się, że to zbieg okoliczności i konkurencja złapała jakiegoś wirusa i za to prezent od googli a wy jak myślicie:) (Cały czas mówimy tu o stronach dla dzieci:) )

Z tego co zobaczyłem raport to chyba mieli linka na stronie co rozpowszechniała wirusy tak przynajmniej wynika z raportu google, więc już jest wytłumaczenie. Zbieg okoliczności poprostu:)

Zwykły przypadek czy też nie? Chodzi mi o to, iż podobny post napisałem na forum google i paru osobą podałem na PW moją stronę i opisałem problem. .....

Wirus, i akurat odświeżyło mu zawartość strony w googlu.

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności