Skocz do zawartości

[Sprzedam] 2 obszerne artykuł (Wykonam także skuteczny copywriting)

Mateusz Szczęsny

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Mam do zaoferowania na sprzedaż kilka tekstów, ponieważ zleceniodawca ostatnim razem się wycofał.

1. Jak schudnąć 5 kg w 14 dni.

Jest to artykuł, a raczej swego rodzaju poradnik traktujący o metodach odchudzania, sposobach dobrych oraz złych. Jest bardzo obszerny, ze zdjęciami i lekkim formatowaniem tekstu. plik w formacie .doc znaków:20 052

2. Ekologiczne pokrycia dachowe stosowane w budownictwie.

Tekst również obszerny, był pisany jako praca zaliczeniowa, więc jest w stu procentach unikalny. Może zostać podzielony na kilka działów, do pozycjonowania na stronę czy też gdziekolwiek indziej. plik w formacie .doc

3. "Rola poety i poezji w życiu narodu na podstawie Konrada Wallenroda"

Tekst przygotowany przeze mnie, w pełni unikalny, była to praca zaliczeniowa na język polski. plikw formacie .doc ilość znaków: 3378.

Ponadto krótki przewodnik o krecie: 2250 znaków.

Wszystkie teksty są unikalne, i wartościowe, ponieważ był pisane pod użytkowników portali internetowych nie pod zaplecza czy pressell pages.

Oferty proszę kierować na maila, wraz z tytułem artykułu i proponowaną ceną, z góry zaznaczam że nie chce się ich pozbyć za marną złotówkę za 1000 znaków.

Zajmuję się także copywritingiem od sporego czasu i posiadam już niemałe doświadczenie w pisaniu artykułów i wypełnianiu serwisów internetowych treścią.

Jako dowód dla zainteresowanych mogę przedstawić próbki swojej twórczości (via mail) oraz odesłać na autorskiego bloga (www.t3usz.pl).

Podejmując współpracę ze mną masz zapewniony codzienny, wzorowy kontakt, oraz realizację zamówienia we wcześniej ustalonym terminie.

Oferuję:

-artykuły PP (700-1300 znaków, tak zwane precelki)

-artykuł pisane pod użytkowników (wartościowe, różnej długości)

-pisanie oraz rozkręcanie nowo powstałych for internetowych (szeroka tematyka)

-opisy, recenzje, komentarze produktów.

-bezbłędność (ortografia, stylistyka, merytoryka)

-terminowość

-wzorowy kontakt (Mail, GG, Tlen)

-cena adekwatna do oferowanej jakości

Preferuję kontakt E-mail, po wstępnych ustaleniach, szczegóły dogadujemy poprzez komunikator.

Mail: tidimel@gmail.com

GG: 7688372

Tlen: mikkosz

Pozdrawiam, Szczęsny Mateusz

Zapraszamy na forum kredytowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności