Skocz do zawartości

Wielotematyczny katalog stron bles.pl

patro

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

(Przepraszam, że wcześniej nie odpisałem - nie zauważyłem tematu.)

Jeżeli chodzi o design, oczywiście ładny i w miarę przyjazny dla oczu. Btw. widzę, że Rasi ma powodzenie. :)

Niebawem katalog znajdzie się na mojej liście.

Chciałam poszukać mojego serwisu wg słowa klucza, ale nie ma szukajki?

Kilka literówek: "Katalog jest moderowany, jeżeli masz propozycję stworzenia nowej kategori czy podkategorii użyj odpowiedniego formularza, który znajduje się w dolnej części katalogu. Postaraj się tworzyć merytoryczne opisy dla dodawanych stron, katalog jest stworzny z myślą o użytkowanikach a nie wyszukiwarkach!"

:-)

• 4 miesiące temu...

Slogan na głównej "Dodawaj Wyszukuj Korzystaj", ale jak tu szukać jak wywaliłeś wyszukiwarkę?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 1 miesiąc temu...

Przez ostatnie 2 dni z katalogiem miałem mały problem, osoby które zakupiły kod dostępu i miały problem z dodaniem strony do katalogu niech piszą na maila, w tym wątku lub formularz kontaktowy na bles.pl. Dodatkowo darmowe kody:

2JEJ9F11

DUR7NN2A

4UAL7R8A

Z1KIRVTU

D49KE8CG

ER4QXW94

1YT4R1LV

JF537JPR

286W6R5T

N4XNW3U6

JP3S3Z1S

gdyby brakło kodów to piszcie, opłata jest tylko zabezpieczeniem przed spamem ;)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

gdyby brakło kodów to piszcie, opłata jest tylko zabezpieczeniem przed spamem ;)

To ja bardzo proszę o 3 kody na PW :)

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności