Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony z filmamy youtube?

Figiel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przymierzam się stworzenia strony, na której głównie będą filmy z youtube, gdyż domena jest TV. Mam już taką jedną stronkę, ale jest też tam sporo artykułów i zauważyłem, że google jakoś nie specjalnie chce zaindeksować moje artykuły tylko zaindeksowało kilkadziesiąt filmów, a oprócz filmów nic na tej stronce nie ma, żadnych komentarzy pod filmami itp.

Dlatego się zastanawiam, jak będzie wyglądało pozycjonowanie strony, na której będą umieszczane filmy tylko z youtube coś na zasadzie stron, które pokazują się na słowa kluczowe "śmieszne filmy"? Masa podstron a na każdej tylko kod z youtube.

dodaj możliwość samo_contentowania ;) to idealne rozwiązanie. Komentarze, oceny, opinie... wszystko by nie było samych objectów z filmami :angry:

Pod filmem losuj np. 5 filmów z tej samej kategorii lub cokolwiek innego.

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

Ciezki kawalek chleba, zacznij od dobrego skryptu.

Jeśli chodzi o skrypt, to pierwszą stronkę zrobiłem na joomla drugą też planuję, tam mam dane możliwość oceniania i komentowania filmów. zastanawiam się czy warto dla każdej stronki (filmu) dodawać osobny opis i słowa kluczowe? Czy warto samemu dopisać kilka komentarzy, żeby na każdej stronce było więcej treści?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności