Skocz do zawartości

PR bez BL

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Xann: twoim zdaniem jak często Google odwiedza stronę do której nie prowadzi żaden link? Gdyby zawartość strony miała jakikolwiek wpływ na PR to czy aż taki żeby go podnieść o 1?

stronę do google można dodać przez addurll , niejednokrotnie też słyszałem o stronach zindexowanych gdzie nikt nie wywiesił do niej żadnego linka, (sugerując ze to przez tollbar)

Nie wiem czy zawartość strony ma wpływ na PR , ale ciekawi mnie czy jest jakaś strona co nie ma żadnego BL a ma PR :P

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pytałem o coś innego.

niejednokrotnie też słyszałem o stronach zindexowanych gdzie nikt nie wywiesił do niej żadnego linka
Podaj jakiś przykład.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Pytałem o coś innego.
niejednokrotnie też słyszałem o stronach zindexowanych gdzie nikt nie wywiesił do niej żadnego linka
Podaj jakiś przykład.

Ja mam taka stronę na Bloggerze - Google indeksuje je automatycznie, bez żadnych linków. :P

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Pochwal się adresem.

Jest to przyszłe zaplecze jednego z klientów i zgodnie ze stosowaną polityką, nie podaję adresu, ale postaw sobie jakiś blog, napisz trochę unikatowych postów, a w ciągu kilkunastu dni, bez żadnych linków, powinien znaleźć się w indeksie Google (Blogspot ma wbudowany automatyczny system pingowania połączony z mechanizmem indeksującym).

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

a czo za problem dać linka z trzech serwisów o dużym PR, zaczekać na aktualizację PR i potem sobie tego linka zdjąć?

Dodatkowo zabawić się z zablokowanie robota Yahoo na stronach, z tym dużym PR...

za dużo nieścisłości może być. po pingowaniu faktycznie strona wchodzi do indeksu, ale PR nie złapie... nigdy z taką stroną się nie spotkałem.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności