Skocz do zawartości

PR bez BL

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

PR to nie loteria, udając Xanna zapytam:

masz jakieś dowody na poparcie swojego twierdzenia?:)

PS

Xann sieknął niezłego arta o IP, tylko ograniczył przekazanie informacji do minimum.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najczęściej spotykam się z domenami, których PR jest po prostu fałszywy:

taito.pl ( PR3 - w yahoo 1 BL )

A tutaj mały test:

Url: https://myspace.com/taitomusic

Pagerank seems to be forged!

Niedawno miałem taki przypadek, gdzie domena z PR 1 nagle dostała PR 6 .... niestety tylko na kilkanaście dni.

"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację."

Pytałem o coś innego.
niejednokrotnie też słyszałem o stronach zindexowanych gdzie nikt nie wywiesił do niej żadnego linka
Podaj jakiś przykład.

indeksacja bez linkow jest mozliwa przewaznie na subdomenach to dziala typu wlasnie blogspot czy darmowa domena;pp

w sumie to niektore podkategorie w moim katalogu ma pr lecz nie sa linkowane przynamniej nie przezemnie:)

w sumie to niektore podkategorie w moim katalogu ma pr lecz nie sa linkowane przynamniej nie przezemnie:)

co Ty za głupoty opowiadasz o podkategoriach? weź zastanów się zanim coś napiszesz...

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Jak już kiedyś pisałem po zakupie domeny, umieszczeniu na niej paru bzdurnych tekstów nie mających żadnego sensu i kilku linków z byle jakich katalogów otrzymałem PR 3 który jest do tej pory.Teraz strona jest linkowana i na 10,200,000 wyników w google od dłuższego czasu jest w pierwszej 10, czasem w drugiej 10 na 1 pozycji pod bardzo konkurencyjną frazą.Cały czas PR był 3 w międzyczasie zmiany treści spadł na 0 a po 2 czy 3 dniach wrócił.

domipizza.pl (sam robilem) - 0BL - 10 stron w indeksie.

Tutaj jest link do Twojej strony

https://whois.domaintools.com/domipizza.pl

www . darmowy-krs . info ;-)

a tutaj linki do Twojej

https://search.yahoo.com/search?p=linkdomai...armowy-krs.info

Miewałem podobne przypadki indeksowania domen na pierwszy rzut oka bez linków, ale zawsze się okazywało, że jakiś link gdzieś wypłynął na chwilę i to wystarczyło do zaindeksowania domeny.

Co do bloggera - rzeczywiście ładnie indeksuje zawartość bez linków zewnętrznych.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

To z rozpędu, ale link też się jakiś znajdzie :) pod anchorem WilDesign

https://whois.domaintools.com/darmowy-krs.info

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

No to i ja się dołączę- moja domena(na razie wolę nie ujawniać adresu) dostała PR0 bez żadnego linka mniej więcej w lutym- od tego czasu na chwilę wyleciała z indeksu, a później wróciła z PR n/a. Jedyne co na niej jest to proxy do odpytywania google(dlatego też na razie nie podaję adresu B) ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności