Skocz do zawartości

Czy ktoś może mi naklikać w reklamy?

andrre

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm , jeśli chodzi o ciasteczka to raczej flashowe instalują, troche trzeba sie napocić , ale i je tez mozna usunąć. O ciasteczkach zapisywanych w MBR to nie słyszałem.

Jeśli chodzi o bana to tak jak kolega wczesniej pisał - temat o tym byl niedawno na 1st stronie.

Gosć mowił , że miał przez kilka dni okolo 1k pustych klików za które google NIE naliczało kasy , pisał do nich x razy , że coś nie tak itp. A i tak na końcu dostał bana. Trzeba przeglądać logi.

Niestety na opisie w gg możesz sobie pomarzyć o kwocie powyżej dolara. ;)

Na opisie gg można zarobić ale oglądalność musi sięgać około 10 mln emisji na dobę a nie wierzę, że masz tyle ponieważ musiałbyś zdominować cały rynek na wszystkie główne frazy oraz ogromna oglądalność strony. Marzenia. Co do Bana za klikanie zazdrośników to można dostać Bana. Google nie reaguje na wysyłane maile. Ja pisałem i nie otrzymałem odpowiedzi jak miałem problem z kilkami. Najlepszym rozwiązaniem jest pisanie o problemach na forum google gdzie zagladają pracownicy Adsesne. poprosić o kontakty lub zaglądnięcie w konto i przeanalizowaniu klików. Jeżeli komuś uda się popisać z AdSense po mailu to zalecam zachować całą korespondencje dla waszego dobra, zawsze macie podstawe do odwieszenia konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności