Skocz do zawartości

Prosba o pomoc

sc0rpion_f

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich na forum! Jestem tu nowy,ale juz mi sie podoba :)

Prosilbym o pomoc i opinie w sprawie strony w stopce.

Otoz pozycjonuje ja sobie na 'panoramy sferyczne' i 'wycieczki wirtualne',pomalutku i bez pospiechu,ale ostatnio stalo sie cos dla mnie dziwnego.Po dluzszej przerwie dodalem ze dwa wpisy do precli i strona na pierwsze haslo poleciala z 26 na 50,a na drugie z 6 na 15 (becnie na 11 jest).Co gorsza,utrzymuja sie na tych pozycjach,mimo dalszego preclowania. Linkuje strone glowna,wpisow owych nawet nie zdazylem dopalic...Co jest powodem?

Druga sprawa to taka,ze ani "link:" w google ani narzedzia webmastera nie wykazuja zadnych BLow,dlaczego?

I jesli ktos z Was,szanowni koledzy moglby zerknac na sama strone i nakierowac mnie troszke,wskazac bledy etc byloby super.

Dodam,ze planuje rozbudowe dzialu panoramy o wiecej kontentu i mam nadzieje cieakwszego i do tej podstrony na wspomniane wyzej hasla chce linkowac.czy to dobry pomysl?

Pozdrawiam serdecznie i z gory dzieki za pomoc,

Michal

Hej ;)

Strona ma gdzies 3-4 miesiace.

Wiem,ze te hasla nie sa mega oblozone,dlatego postanowilem sprawa zajac sie sam.Przeczytalem duzo,temat mnie zaciekawil i powolutku go sobie draze...mam nadzieje ze cos z tego bedzie :P

W kazdym razie,interesujace to pozycjonowanie :P

adres: www.kpfoto.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności