Skocz do zawartości

jeszcze raz nt dc

pavlus007

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien dylemat i chciałbym, żebyście mi poradzili.

Na swojej stronie, aby powiększyć ilość podstron, dodaję napisane przez siebie artykuły.

Jednak nie wiem, czy robić z tych artykułów także precle.

Czy nie obniży to wartości albo nie wpłynie negatywnie na pozycjonowanie mojej strony?

rzeczywiście, źle to wyjaśniłem.

chodziło mi o kopiowanie artykułów z mojej strony i umieszczanie ich na preclach

i jeszcze dojdzie jedno pytanie:

artykuły zamieszczam w zakładce "przydatne artykuły tematyczne", ale pod menu wstawiam pierwsze zdanie z każdego artykułu (pod tym link "Czytaj dalej..." którym przechodzi się bezpośrednio do artykułu)

jak to się ma do duplicate content?

Ponawiam pytanie, bo post chyba już umarł

Artykuły zamieszczam na podstronie "przydatne artykuły tematyczne", ale pod menu jest miejsce, gdzie wstawiam pierwsze zdanie z każdego artykułu (pod tym link "Czytaj dalej..." którym przechodzi się bezpośrednio do artykułu)

Jak to się ma do duplicate content? Jak jest tylko część tekstu zduplikowana i do tego w obrębie jednej strony to czy się mniej liczy jako duplikat?

Jak to się ma do duplicate content? Jak jest tylko część tekstu zduplikowana i do tego w obrębie jednej strony to czy się mniej liczy jako duplikat?

duplicate content to nie treść powtarzana na milionach stron internetowych. Poszukaj na PIO było już milon razy

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności