Skocz do zawartości

Fake PR

Hubert

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam to video wyżej, warto poświęcić 30 minut, a można sporo się dowiedzieć.

Dodając swoje 3 grosze, strona może przekazać tylko 85 % swojej mocy, 15 % wyparowuje.

Dlatego robiąc zapleczówki, nie warto zagłębiać się w pod, podkategorie podkategorii, ponieważ PR ucieka.

Przynajmiej tak zrozumiałem z nagrania.

Na tym nagraniu pokazane jest narzędzie które sprawdza wewnętrzny przepływ pagerank, wie ktoś gdzie to można znaleść ?.

Pozdrawiam ciepło.

Dares Napisano Dzisiaj, 23:06

https://www.seo4fun.com/php/pagerankbot.php

Dzięki za linka, ale widzę że ciężko będzie. Nie mogę znaleść linku gdzie to się ściąga itp.

Jak ktoś sobie poradzi to prosiłbym o małe info na PW, lub tu. Byłbym bardzo wdzięczny.

Proszę nie jechać po mnie, ludzka rzecz nie wiedzieć :).

Dares Napisano Dzisiaj, 23:06

https://www.seo4fun.com/php/pagerankbot.php

Dzięki za linka, ale widzę że ciężko będzie. Nie mogę znaleść linku gdzie to się ściąga itp.

Jak ktoś sobie poradzi to prosiłbym o małe info na PW, lub tu. Byłbym bardzo wdzięczny.

Proszę nie jechać po mnie, ludzka rzecz nie wiedzieć :).

na stronie jest napisane coś takiego ;p

Download and install the application.

Go here to download, which requires email validation.

no i musisz mieć zainstalowane jdk i mysqla

wracając do tematu, zrobił się mały ale ciekawy OT ;-)

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

PR nowo zaindeksowanej strony wynosi ok 0,15. Wynika to z algorytmu PR.

Dobre dobre :-) No widać człowiek codzień uczy się czegoś nowego :) nawet w niedzielę o 23.00 ;)

Zwykle gdy serwis jest dobrze podlinkowany jak domena ma np. pr4 to świeża podstrona po updacie może dostać pr3 (bez zewnętrznego linkowania), a może być też 0 lub n/a. Jak domena ma pr3 to podstrona bez zewnętrznego linkowania może dostać pr2, a może być też 0 lub n/a. Wg. mnie to nie ma co aż tak się tym sugerować. Podstrona łatwo może mieć dzisiaj PR3, a jutro n/a będąc cały czas w indeksie.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Xann, śmiało! Być może coś pomyliłem, ale zapewne Ty wiesz lepiej. Więc słucham.

PS. nie zasłaniaj się linkami tylko mi wytłumacz co ewentualnie pomyliłem/źle napisałem.

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności