Skocz do zawartości

Linki wewnętrzne w stopce

Cestro

Rekomendowane odpowiedzi

Natknąłem się na pewną stronę (z sygnatury jednego "PiOwicza") i moje pytanie brzmi, czy takie linkowanie w stopce (wewnętrzne) z różnymi anchorami odnoszące do strony głównej (tylko i wyłącznie) może zaszkodzić czy pomóc?

Link do przykładowej strony:

https://www.pilkacv.pl/

Jak to jest? Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam,

WJ

multikonto, recydywa

No nie wiem, czy to jest takie "linkowanie wewnętrzne". Zobaczcie, że każdy link prowadzi do strony głównej - tylko mają inne anchory. Co prawda nie sądzę, aby tego typu działania mogły w jakikolwiek zaszkodzić, ale bez przesady, że to sprawa usability i takich tam. SEO i już.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

@_kutek_

A jak to nazwiesz jak nie "linkowaniem wewnętrznym"? Wiem, że wszystko do głównej (napisałem w pierwszym poście) ;)

Również myślę, że to troszkę przesadza i tak mnie właśnie zastanawia, co to daje. Chyba nic ...

@Lukas_79.

Jestem tego samego zdania, że lepiej jednej a silniejszy link :)

I też nie wiem w jakim stopniu jest to Usability :)

multikonto, recydywa

specs: dlatego użyłem "", bo linki prowadzą do tej samej domeny i można to podciągnąc pod linkowanie wewnętrzne, ale każdy z nas dobrze wie, że to nie ma ułatwić internaucie przeglądania strony. ;-)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności