Skocz do zawartości

czy cos jeszcze??

zk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem "swiezym" czytelnikiem tego forum, które przeglądam od paru dni i po przeczytaniu juz wielu postow mam jeszcze pytanko, bo juz nie wiem za co sie lapac zeby wypozycjonowac stronke - a mianowicie czy sa jeszcze jakies inne mozliwosci aby podniesc ranking stronki w wyszukiwarkach poza stosowanie slow kluczowych w:

1. tytul strony

2. znaczniki <meta> (o ktorych czytalem ze juz sa przezytkiem)

3. naglowki <Hx> (ponoc im wiekszy tym wieksza ma wage)

4. tekstowa zawartosc strony (slyszalem ze min. ok 250 slow i na poczatku strony - ale nie zawsze sie da)

5. znaczniki <noembed>, <noframes> itp. gdy sa potrzebne

6. zewnetrzne linki (o wysokim PR i podobno najlepiej z tej samej dziedziny - jednak konkurencja nie zabardzo chce na to pojsc wiec zostaja katalogi)

7. odpowiednia struktura linkow wewnetrznych aby przekierowac PR od innych linkow do np. glownej strony

8. atrybuty ALT w obrazkach i TITLE w linkach

9. walidacja kodu strony (nie zawsze przechodzi w 100% np. znaczniki <embed>)

10. brak spamu :P

czy o czyms zapomnialem?? bylbym wdzieczny za jakies sugestie czy wskazowki o innych jeszcze sposobach na podskoczenie strony w rankingach wyszukiwarek.

Jeszcze jedno pytanko, jakie zageszczenie slow kluczowych radzicie - tak aby nie byl to jeszcze spam ale aby stronka nieco drgnela do gory na drabince wynikow??

Z gory dzieki za wszelkie sugestie.

6. zewnetrzne linki (o wysokim PR i podobno najlepiej z tej samej dziedziny - jednak konkurencja nie zabardzo chce na to pojsc wiec zostaja katalogi)

dodam że z odpowiednim anchorem

a jeżeli na dany keyword jest duża konkurencja to trzeba zadbać o własne zaplecze.

edit/ i ważna sprawa " cieeeeeerpliwość i jeszcze raz cierpliwoośc :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeszcze jedno pytanko - tak na szybko - czy wyszukiwarki jak np. google, wp, onet roznia sie tylko przydzielanymi wagami dla odpowiednich elementow strony ze slowami kluczowymi, czy np. niektore z nich nie biora danych elementow wogole pod uwage??

jeszcze raz dzieki

chcialbym uprzedzic odpowiedzi typu, ze o WP to szukac w postach Szooka co juz wiele razy widzialem i ze Onet jest wogole zje..ny - chodzi mi tylko o krotka odpowiedz bez wdawania sie w szczegoly jezeli takowe zostaly juz na forum przedstawione, jezeli sie ktos w tym orientuje :P

chciałeś na szybko ? no to masz :

1 cz. pyt : tak i nie

2cz. pyt : tak

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

no wiec szybko i ogolnikowo: "różnia się wagami", niektóre juz nie biorą pewnych elementów pod uwagę... inne cos sprawdzają jeszcze. mozna dostac bana za to samo co w innych jest super wskazane do pozycjonowania..

ale ogolnie to mozna powiedziec ze jak zrobisz stronkę sdoba z dobrą treścia i nie przesadzisz w żadną strone to nie powinno byc zadnych problemów.

szybko odpowiedz i zwięzła Beerbant :P

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności