Skocz do zawartości

Nowy, autorski, moderowany - web.ds3.pl

lukas22333

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zapraszam do dodawania wpisów do nowego katalogu. Katalog jest autorski oraz moderowany, od kilku dni linkowany. Nie przyjmuję podstron oraz śmieci.

Oto adres:

https://web.ds3.pl

Proszę też o zgłaszanie błędów jakie spotkacie w katalogu oraz ewentualnych sugestii na temat samego katalogu.

Witaj Lukas !

Dziękuję za akceptację wpisu.

Mała uwaga - dostałem aż 3 e-maile ( Wpis został dodany! ) dodałem tylko jedną stronę :)

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Powiem Ci, że nie wiem co mogło być. Próbowałem przed chwilą chyba z 4 różnymi mailami i zawsze przychodziła tylko 1 wiadomość.

Jakby ktoś miał podobną sytuację to proszę o wiadomość, a Ciebie przepraszam za te zbędne wiadomości.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Katalog doczekał się nowego szablonu. Jednocześnie zapraszam do jego oceny na: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=78987

Pozdrawiam

edit: moda proszę o usunięcie postu powyżej.

• 1 miesiąc temu...

W katalogu jest już pierwszy tysiąc wpisów, dorobił się także PR2. Jest stale linkowany i co najważniejsze na dzień dzisiejszy nie planuję wprowadzać w nim żadnych płatności ani podłączać go pod SWL.

Tym co dodali już swoje strony dziękuję, a resztę zapraszam do dodawania wpisów!

Pozdr.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności