Skocz do zawartości

strona do oceny

pax

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Proszę o ocenę serwisu: testy z angielskiego.

Zależy mi zwłaszcza na ocenie strony pod względem funkcjonalności i stopnia, w jakim jest ona przyjazna wyszukiwarkom i użytkownikowi. Będę także wdzięczny za ewentualne sugestie.

Quizy - czujesz się mocno w jakiejś dziedzinie? Sprawdź się!

@jesu: Ja mam FF 3.5.2 i wszystko jest ok, menu rozjeżdża się dopiero po powiększeniu czcionki, normalnie wszystko się mieści.

@mela: Jakiej używasz przeglądarki? U mnie w FF i IE8 kolory są takie, jak być powinny.

Jeżeli chodzi o grafikę - nie będę się wypowiadał ... ważne, że jest i nie odrzuca, a gusta bywają różne :D

Co do funkcjonalności ... jedna rzecz, którą uważam, że należałoby poprawić ... na podstronie "Gramatyka" zamieszczasz opis różnych zagadnień (fajnie napisane), ale te zagadnienia należałoby poukładać ... od czego zacząć i do czego zmierzać ... dla osób które zaczynają przygodę z angielskim ;)

Pozdrawiam ;)

Menu poprawiłem w taki sposób, aby nawet przy powiększaniu pozostawało na swoim miejscu. Co do działu gramatyki - jest on nowy, na razie zostały tam przerzucone artykuły, które wcześniej znajdowały się na blogu, ale docelowo znajdzie się tam więcej materiału i na pewno jakoś to uporządkuję.

Mam zastrzeżenia co do rejestracji.

Nie wypełniono wszystkich pól.

Nieprawidłowy adres e-mail.

Nazwa użytkownika musi mieć więcej niż 3 znaki.

Nazwa użytkownika zawiera niedozwolone znaki.

Hasło zawiera niedozwolone znaki.

Powtórzone hasło zawiera niedozwolone znaki.

Hasło musi mieć co najmniej 6 znaków.

Wróć, aby poprawić dane.

Lepiej gdybyś pod błędami wyświetlał formularz z wpisanymi już danymi, które są poprawne, a nie sugerował powrót do poprzedniej strony. To nieco zniechęca do zarejestrowania się w serwisie.

Poza tym warto napisać dlaczego warto się zarejestrować. Bo z tego co widzę mam dostęp do testów bez niej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności