Skocz do zawartości

http://www.servint.net/whtvps/ ?

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

tak sosbie szukam znow hostingu nowego i pomyslalem o VPS.

Tutaj znalazlem ciekawa oferte, tylko nie wiem czy brac cos takiego:

https://www.servint.net/whtvps/

Essential z Fully Managed czy tez pobawic sie w admina i samemu postawic system i potem serwer.

Jakie sa opinie wasze na temat VPS ?

VPS ogólnie czy akurat tego VPSa? :P

ogólnie to zalezy do czego potrzebujesz - nie wszystko tym uciągniesz.

servint konkretnie - najlepsza VPSowa firma pod słońcem, niesamowity suppoert. poczytaj na swiatowym wht.

No konkretnie o tego Servint'a mi chodzi. Z tego co czytalem, jesli ten podstawowy bedzie za cienki, zdecyduje sie na wiekszy i tez bezproblemowo przeniosa.

Chodzi o to ze mam pare fajnych pomyslow na kody, a na tym koncie co mam teraz resellra, nie wszystko da sie zainstalowac ;/

taaaak, support faktyrcznie jest swietny, szybko odpowiadaja, ale....

ale wydajnosc tego vps'a jest tak kiepska ze szkoda gadac.

jeden serwis, kmd07.pl ktory na obecnym koncie resellera smiga jak trzeba - tam go postawilem (juz zmienilem delegacje domeny na resellera), calkowicie wywalil to konto vps. Wydajnosc dupna, 99-100 load servera. Moze i dobre to jest dla malej stronki, ale dla czegos takiego jak kmd - nie ma szans. Slowem czekam na zmiane dnsow i wracam na resellera.

Sam nie wiem, cos do vps'ow jakas taka niechec czuje. Teraz mam resellera na athlon 2000 i smiga wszystko ladnie. Znow mam placic za miecha by sie przekonac ze sie muli niesamowicie wszystko?

Jeszcze pomysle ale chyba jakiegos dedyka wezme, tylko najpierw poczytam o instalacji serverka via shell do tego cos o nameserverach i takie tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności