Skocz do zawartości

zaplecze dla strony - proszę o opinie

eapteka

Rekomendowane odpowiedzi

i na co może liczyć strona pozycjonowana po jego utworzeniu - top 1, top10 czy daleko daleko (czas 3 miesiące od utworzenia, 3 frazy kluczowe + long tail )

Szklana kula mówi, że jak będziesz pytał o takie rzeczy, to znaczy, że nie jesteś gotowy na top1.

A na serio: Często ścisły top (np 1,2,3) jest znacznie trudniej osiągnąć niż pierwszą dziesiątkę. Po prostu staniesz w miejscu i dalej ani rusz. Po Twoich postach widać, że brakuje Ci doświadczenia, więc na wiele bym nie liczył. Załóż sobie jakiś realny cel i staraj się go osiągnąć.

fakt - jakiegoś wielkiego doświadczenia nie mam - ale coś tam zrobić portafię :)

co do mojego pytania bardziej zależało mi na doświadczeniach osób które podobne zaplecze posiadają - jakie sa ich efekty i ile potrzebowali włożyć kasy aby takie zaplecze utworzyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności