Skocz do zawartości

Szukam rozpaczliwie informatyka o zdrowych zmysłach

GUNIA

Rekomendowane odpowiedzi

@Xann - porządnej

nie wiem zresztą jak mam Cię rozumiec w kontekście tego topicu.

no chyba że stawiasz sklepy na magento czy osCommerce + grafika z free css templates

nie raz wystarczy poszukać na PIO , tu można naprawdę dużo znaleźć

grafika autorska, silnik autorski

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=580903

no własnie o tym mówię - w "profesionalnej" za zawrotną kwotę 3 tysi otrzymujemy :

- odkurzony dezajn sprzed 3 lat

- pomarańczowy, walący po oczach font

- prawie 200 błędów w składni htmla

- kozacki link z jeszcze fajniejszym tooltipem do topposition

- brak jednego JS'a

no i super logo ksan dezajn

Normalnie aż mi się zamarzył taki siuper profesionalny sklep, albo nawet 2. Bede w nich sprzedawał punkty z e-weblinka

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma co sie zalamywac. Na forum jest wiele osob/firm, ktore naprawde znaja sie na rzeczy i nie tylko wypozycjonuja strone na odpowiednio dobrane frazy, ale podpowiedza i poucza co warto zrobic zeby odbic sobie straty poniesione na pseudospecjaliste z jakim wspolpracowalas (na forum piszemy per Ty).

Polecam nadac ogloszenie w dziale zlecen.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

tak sobie myślę - po co mi to wszystko było ?
Po łatwo zarobione pieniążki, ale nie wszystkie sklepy internetowe odnoszą sukces amazon'a ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

pomijając, że była to ironia, to nie doczytałeś :D punkty mają byc produktem do sprzedaży ;)

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Sklep w necie to nie takie hop siup - zaleznie od branzy i konkurencji to ciagla praca czasem i kilkunastu ludzi.

Dobrze przemyslany = stale zyski oraz frajda ze sie strowrzylo cos z niczego.

Powodzenia w jakims razie.

@Szukam rozpaczliwie informatyka o zdrowych zmysłach, potrzebuję pomocy

Napisałem na PM swoją ofertę, ale bez odpowiedzi....

Czyżby rozpacz zamieniła się w depresję ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Trochę dziwne jakby programista miałby ci pisać regulamin twojego sklepu czy robić zdjęcia produktów które sprzedajesz, a że nie wiedziałaś że trzeba się reklamować to też dziwne. Przed zrobieniem sklepu dobrze byłoby zrobić jakiś biznes plan.

wiesz kochany gdybym była taka mądra od początku, to sama bym sobie zrobiła sklep. nie płaciłabym "profesjonalistom"- jak założę swoje forum np. profesjonały handlowiec i zapytasz mnie o radę w dziedzinie w której jestem mocna, to też chętnie się z Ciebie pośmieję. nie wiem z czego wnosisz, że nie wiedziałam, że mam się reklamować. nie napisałam też że spodziewałam się że "programista miałby ci pisać regulamin twojego sklepu" natomiast wiem ile kosztuje zrobienie takiego sklepu. zwykle piszą to studenci za parę groszy, a za cenę 5k spodziewałam się czegoś więcej, skoro zwróciłam się do profesjonalnej firmy/ a każda się za taką ma,

TY zapewne też/ . bez obrazy, ale jak masz tylko takie "dobre rady" - dzięki dobry człowieku. usiądź i wypij sobie piwko - może Ci przejdzie.

tak sobie myślę - po co mi to wszystko było ?
Po łatwo zarobione pieniążki, ale nie wszystkie sklepy internetowe odnoszą sukces amazon'a ;)

dzięki za pokrzepienie

Heh, sorry za OT, ale ja zamiast kupować patyczki do uszów za 1,7 i płacić za wysyłkę 5-10zł to wolę iść do kiosku na dole ;)

dzięki za dobra radę, wpadnij raczej do tego kiosku I kup sobie te patyczki do USZÓW - nie trać na mnie czasu. :angry:

Władowałam w ten sklep setki tys. zł

hmmm, skoro na ten sklepik masz taki budżet to ja zgłaszam się do pomocy!!! ;)

Ja od siebie na początek polecałbym jednak jakąś książkę o marketingu internetowym, a jeżeli chcesz sama robić to po prostu książkę o pozycjonowaniu.

chyba nie mam za wiele czasu na tę zabawę. jak napisałam prowadzę hurtownię. mam niewiele czasu. pytam o rady, bo mój "stwórca" sklepu robi ze mnie wariata i wmawia , że wszystko jest o.k. tylko mnie się parę rzeczy zdaje. mało się na tym znam, ale na tyle żeby widzieć, że coś jest nie tak. proszę o rady dla pana, który zrobił sklep, bo on nie widzi problemu. podałam stronę- gdybyś się zagłębił w temat zauważyłbyś błędy. ale i tak dziękuje za rade.

Przede wszystkim informatyk to ostatnia osoba, która powinna tego dotykać ;).

:angry:

Heh, sorry za OT, ale ja zamiast kupować patyczki do uszów za 1,7 i płacić za wysyłkę 5-10zł to wolę iść do kiosku na dole :angry:

To że transport jest droższy od produktu tzn żeby nie wystawiać już takiego produktu ?

A - jedni kupują w kiosku paczkę patyczków do uszów a inni zamawiają TIR'a takich patyczków

B - są też tacy co kupują więcej towarów w sklepie jak jeden produkt

C - idąc takim tokiem myślenia nie mógłbym kupić haczyków na internecie

Ludzie co zwami ?

Kobieta przyszła po pomoc jak chcecie zaoferujcie jak nie to po co te dyskusje o wpływie zorzy polarnej na życie seksualne pingwinów ?

Marketing internetowy dla firm

@Szukam rozpaczliwie informatyka o zdrowych zmysłach, potrzebuję pomocy

Napisałem na PM swoją ofertę, ale bez odpowiedzi....

Czyżby rozpacz zamieniła się w depresję :angry:

zwyczajnie tak sobie na WAS patrzę i się nie spieszę. takich ciekawych ofert mam sporo, że zacytuje -Jestem w stanie w przeciągu kilku miesięcy (min. 3-4) zdobyć dla Państwa ruch z wyszukiwarki na kategorie branżowe i hasła ogólne, potem popracujemy nad tzw. długim ogonem, czyli setkami-tysiącami fraz niszowych. Moje wymagania to na chwilę obecną 1400pln brutto miesięcznie oraz wyłączność na działania optymalizacyjne/pozycjonerskie (aby nie destabilizować mojej pracy).

czekam na coraz lepsze oferty- cena wywoławcza 1400 zł brutto -po raz pierwszy, po raz drugi..... - i sprzedane. " to taka głuuuuupia to ja już nie jestem... rozważam propozycje spokojnie. pisałam coś zdaje mi się o zaufaniu - na to trzeba sobie zapracować. do miłego ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności