Skocz do zawartości

Wielką literę stosuje się ...

Irek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
chyba że chciała powiedzieć nie to czego nie napisała, że chce nas nauczyć języka polskiego ...

A może odrobiny szacunku dla innych użytkowników?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

W biznesie nie ma miejsca na szacunek.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W biznesie nie ma miejsca na szacunek.

Współczuję

Dziękuję. Naprawde nie ma potrzeby ]:->

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Szacunek przed duże SZ w tej branży skończył mi się w lutym tego roku. EOT.

Panowie, którzy na ogół piszą niepoprawnie, chcą zabłysnąć i wytykają najmniejsze błędy innym.

Myślę, że nie tędy droga :good:

Minimum ortografii, które nauczali w szkole podstawowej, powinien zachować każdy.

Ja sam nie jestem święty, ale zanim nacisnę przycisk "dodaj odpowiedź" przeczytam swojego posta trzykrotnie.

Zwrócę nawet uwagę na to, czy moja wypowiedź jest zrozumiała.

Miło by było, gdyby użytkownicy PIO używali w odpowiednim momencie wielkich liter, znaków interpunkcyjnych, ew. stosowali się do odpowiedniego wyrażania form grzecznościowych.

@zgred,

dokładnie jak napisał @Nikosis, stosuje sie wtedy formy słowne.

Poza tym, po cyfrach arabskich oznaczających liczebniki porządkowe, powinno się stawiać kropkę (myślę jednak, że tego wymagać już nie trzeba).

Jak bym chciał być fizykiem poszedł bym na fizykę, jak bym chciał być chemikiem poszedł bym na chemie.

Nie starajcie się narzucać innym swojej wiary bo właśnie się staracie to robić

Ja piszę z błędami bo mam to gdzieś i nie zamierzam się tu zmienić ani dostosować jeżeli kogoś to piecze może kliknąć sobie ingore (funkcja ogolnie dostępna)

Nie ma obowiązku umieć czytać i poprawnie pisać, i nie starajcie sie tego narzucać. Od razu mówię mam to w ......... , komu się nie podoba może założyć ingora na mój nick i spokój

Marketing internetowy dla firm

Jak bym chciał być fizykiem poszedł bym na fizykę, jak bym chciał być chemikiem poszedł bym na chemie.

to na czym byłeś?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności