Skocz do zawartości

Wielką literę stosuje się ...

Irek

Rekomendowane odpowiedzi

cinek60 Napisano Dzisiaj, 13:21

Windykator z tym mobile to minołeś sie z prawdą, nie ma tu sprawdzania pisowni.

Minąłeś się nawet bardzo :).

dziwne bo mam HTC i mi nie podkresla bledow a windows mobile w wersi polskiej

Polecam Słownik Poprawnej Polszczyzny :).

Co do błędów ortograficznych to popieram windykatorwarszawa. Jeśli wchodzi się na forum i czyta się posty, które mają mase błędów ortograficznych i są nie poprawne logicznie. To pomijając fakt, że taka osoba w naszych oczach wzbudza mały autorytet, to także odbija się na poziomie całego forum.

Mogę podać kilka adresów, gdzie wypowiadają się głównie dzieciaki i opinia całego forum leci. Takie forum wówczas staje się mało merytoryczne. To nie znaczy, że młodzi nie powinny zawierać głosu, bo nie wiek, a wiedza i jej przekaz jest ważny. Często o tym się zapomina.

Dlatego uważam że powinno się tępić posty, które raz że nic nie wnoszą to jeszcze zaśmiecają forum. Użytkownik który zostanie ukarany, następnym razem będzie bardziej się starał, pisząc coś. Jesteśmy tylko ludźmi i normalne jest że popełniamy błędy, także ortograficzne :). Dlatego przyłóżmy się każdy z osobna ;).

Pozdrawiam ciepło :)

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po dyskusji w dziale dla moderatorów:

- w "wojnie" tej z góry jestem skazany na porażkę,

- nie ma sensu prowadzenia "wojny", w której nie mam żadnych szans na wygraną.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

- w "wojnie" tej z góry jestem skazany na porażkę,

- nie ma sensu prowadzenia "wojny", w której nie mam żadnych szans na wygraną.

nie uważam tak że jest to wojna z góry skazana na porażkę ale faktycznie jedna z tych najcięższych bo to walka z przyzwyczajeniami a przyzwyczajenia są bardzo trudne do wyplewienia bo nie zawsze się kontrolujemy

Przecież to nie jest tak że ludzie piszą z premedytacją i specjalnie innym na złość.

Poprzednia dyskusja spowodowała że nawet nie raz używam FF do korygowania ortografów :) tak że zawsze jakiś choć jeden nawrocony się znajdzie :)

Marketing internetowy dla firm

• 1 miesiąc temu...

Dopiero trafiłem na taki temat. Faktycznie - ignorowanie zasad pisowni jest na tym forum wielką bolączką.

Zauważyłem to od początku przebywania tutaj, ale nie chciałem nic pisać, żeby nie było, że "przyszedł nowy i chce wszystkich poustawiać".

Prawdziwym problemem jest, że nawet starzy bywalcy forum olewają zasady. Czego więc oczekiwać od nowych? Czują, że mają niepisane zezwolenie...

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności