Skocz do zawartości

Problem z bing

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że ta wyszukiwarka jest nie istotna ale wolałbym abym był w tym top10

www.forumkolekcjonerskie.pl była w top10 na najważniejsze dla mnie frazy od kąd zacząłem dopalać wpisy swl to strona dostała tęgiego filtra że masakra.

Jest w index tylko strona główna.

W googlu też strona troszkę mi spadła sr 5 miejsc

co robić?

Chce stronę pozycjonować ale bez swl ani rusz, wcześniej pozycjonowałem bez swl(artykuły, katalogi, wymiana linkami bez dopalania) i dawało skutki

Bing szaleje i za przyrost linków do mojej strony z katalogów też mnie wywalił. Po drugie śmieszy mnie podejście osób takich jak Ty co myślą, że Bing to nie istotna wyszukiwarka. Swojego czasu na topowych pozycjach miałem nawet do 200 uu dziennie, więc nie powiedziałbym, że jest to "nie istotna wyszukiwarka"

spro.jpg

Jak to chodzi to nie mam pojęcia, domena zachodnia ma 7 lat w MSN wszystko było ok, w bingu nawet w Chnach jest na 1 miejscu ale po wpisaniu site:https://domena czy https://domena nie ma śladu w najważniejszych dla mnie krajach tzn. USA GB Australia czy Canada w wersji angielskie, w wersji francuskiej w Kanadzie jest. Jak nie po buzi to po kieszeni

Gdzieś czytałem, że bing nie nakłada filtru na na wyniki wyszukiwań dla stron www.

Bing nie lubi jak linkuje się do strony z farmy linków a dla binga farma linków to katalogi stron...

Po drugie specyfika binga jest taka, że lubi jak się linkuje ze swojej strony do dobrych, tematycznych stron.

spro.jpg

czemu piszecie bing lubi .. to nie człowiek nie ma uczuć... ;) a może jutro zachoruje i będzie kaszleć HTTP 500 ?

nie przepraszam za ot bo oto smutne jest.

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności