Skocz do zawartości

Hosting dla stron firmowych

Dmn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jaki hosting polecacie na umieszczenie 4 stron firmowych (proste strony html/css/php z ofertami produktow, okolo 7-8 podstron).

Duzych wymagan nie mam. Raczej nie zalezy mi na gigantycznej pojemnosci, czy transferze. Wazne zeby serwer, lacza byly szybkie i bezawaryjne. Potrzebne mi tez bedzie kilka kont ftp z mozliwoscia ustawienia dostepu do wyznaczonych katalogow, i okolo 20-30 maili.

Dotad korzystalem z uslug progreso.pl ale widze ze ludzie zaczynaja na nich narzekac i jak ktos slusznie stwierdzil - nie ma zadnych nowych promocji, zwiekszania transferu, pojemnosci tak jak to jest u konkurencji. Pozatym panel extranetu jest od 3 lat w wersji beta zmienila sie tylko beta v3 na beta v4 gdzie dodano obsluge MySQL5 i php6. No chociaz nadal maja ceny jedne z nizszych... Czekam na propozycje...

Aerozole Pojemniki aerozolowe Produkcja i napełnianie aerozoli

Samochody Beach Buggy

jesli firmowe to zdecydowanie kei. Od 2003 roku nie mialem z nimi najmniejszych problemów, są niezawodni. Jedyna firma hostingowa do ktorej chociazbym chciał sie przyczepić to nie moge.

Co do progreso, kiedys byly nieźli, teraz to nawet na maile nie odpisują. BOK maja obecnie zerowy. Ostatnia ich wpadka to taka, ze na jednym koncie u nich nie mozesz mieć skyrznki o tej samej nazwie no biuro@ , nie wazne ze w innych domenach. JEsli załozysz np biuro@domena1.pl i biuro@domena2.pl to korespondencja bedzie spływac dowolnie na te konta, co spowodowalo ze moj klient np piekarnia dostawal zapytania o trumny bo drugi byl firma pogrzebową.............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności