Skocz do zawartości

Francuzi (2)

Nico et Loran

Rekomendowane odpowiedzi

*Hello* wszelki (wszyscy)

używam automatyczny program komputerowy tłumaczyć moje wyroki do języka polskiego (blask), tak (więc) JA nie poznaje jeżeli to jest dobre albo nie.

I continue in english. I just want to introduce us to your community. Our names are Nico and Loran. We are french.

We 're proud to take part in the competition of the msnbetter thangoogle referencement. We hope to win but without speaking polish I think it could be difficult ;-)

Good luck everybody

Regards

Nico and Loran

używam automatyczny program komputerowy tłumaczyć moje wyroki do języka polskiego (blask), tak (więc) JA nie poznaje jeżeli to jest dobre albo nie.

=D> =D> =D> =D> =D> =D>

Good luck buddies! :P

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Hmm ma fajne meta tagi na swojej stronie konkursowej :P

Może to własnie one są drogą do sukcesu :)

Finish line has great on competitive part Hmm tags maybe there are they for progress exactly expensive (dear) < way > D; )
:mrgreen:

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

:mrgreen: :mrgreen: :P:) MEGA ROTFL :P

i like this on-line translators :mrgreen: maybe now we translate some polish -> french ;)

Je se sers du vocabulaire la Pologne français et est identiquement ridicule comme ton.

Mieux écrivons dans anglais :mrgreen:

Salute :P

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

aye, good luck both.=D>

regards!

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Hello my french friends :lol: Welcome here!

Apparemment la traduction automatique ne semble pas vraiment au point :P

(Apparently the automatic translation doesn't seem to work fine :P)

Kad (Nie mówię po polsku :? English or french only)

Eclipsis - Chocoku glouton - V7ndotcom Elursrebmem

Good luck!

But You will not win :twisted:

I joked :D

Really, I wish you luck and nice rivalry / contest - I don't know what written in english "rywalizacja".

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

Hi, good luck!

P.S. Są Francuzji, a dlaczego nie ma naszych najbliższych sasiadów #-o

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności