Skocz do zawartości

dodawarki adder a wyszukiwarka google

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jakiś czas temu słyszałem, że bot google nie bierze już pod uwagę linków przychodzących z katalogów, ale nie wiem czy to prawda. Moje pytanie brzmi czy opłaca się i czy ma to w ogóle jeszcze jakiś sens kupić na allegro dodanie 2 stron za pomocą addera za 20zł. Ustawiłoby się np na 3 wpisy na dzień, ale pytanie czy w przyszłości przyniesie to jakiś efekt w postaci lepszych pozycjo w google...?

Z addera, nic CI to nie da albo bardzo bardzo małooo......SZKODA KASY!:) ale samemu unikalne opisy dobre katalogi da Ci i to DUŻOO.

katalogi+ precle dużo Ci dadzą na mniej popularne frazy nawet TOP 10 w google

Czemu nic nie da?Masz go? Ja mam publikera ktory dziala podobnie i jakoś nie narzekam.

Witam.

Jakiś czas temu słyszałem, że bot google nie bierze już pod uwagę linków przychodzących z katalogów, ale nie wiem czy to prawda. Moje pytanie brzmi czy opłaca się i czy ma to w ogóle jeszcze jakiś sens kupić na allegro dodanie 2 stron za pomocą addera za 20zł. Ustawiłoby się np na 3 wpisy na dzień, ale pytanie czy w przyszłości przyniesie to jakiś efekt w postaci lepszych pozycjo w google...?

Jak da takie coś z addera za 20pln z allegro to powodzenia;) dla mnie to szkoda 20 pln ( wole np kupić piwa i dadzą większe rezultaty:). A tak na serio to po tej liście Vip co podał mkr możesz dodawać z tego: katalogiseo.info/str-pr-10-0.html + precle - katalogiseo.info/gt-Presell%20Page.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności