Skocz do zawartości

Opera 10

ilgesu

Rekomendowane odpowiedzi

Cool, ale jak zrobić żeby sprawdzanie pisowni było wg polskiego języka? ;)

Póki co wyłączyłem tą opcję.

W jakimkolwiek TextArea klikamy RMB -> menu kontekstowe -> Słowniki -> Dodaj lub usuń słowniki...

PS. Wszystkim dyslektykom i nieukom udającym dyslektyków polecam tę opcję, skoro nie lubią Firefox'a to może choć zaczną używać Opery 10.

@Maximus Marius:

Opera nie posiada pluginów podobnych do tych z np. FireFox'a.

widżety.

Skrypto-zakładki znajdziesz na Wiki.

Koniecznie aktywuj Gesty myszą ( Trzymając prawy myszki machnij Góra potem Dół :) ) Nawigacja mychą w moim wypadku genialnie się sprawuje zarówno na tradycyjnym gryzoniu jak i na touchpad

+ WebDevToolbar

+ Aktywować Jedno-klawiszowe skróty (Ustaweinia / Mysz i Klawiatura), i nawigować 1,2 między kartami :)

Opera Turbo - świetna kiedy w terenie brak zasięgu 3G :) A aktywacja to 1 przycisk.

Myślałem, że jesteście bardziej obeznani (nie będę rozwijał tej myśli).

Poza tym z Opery z tymi bajerami (turbo plus sprawdzanie pisowni) korzystam o ile się nie mylę od przynajmniej dwóch miesięcy - korzystałem z wczesnych bet. A słownik przydaje się np. przy moderowaniu katalogu. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności