Skocz do zawartości

Opera 10

ilgesu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie za bardzo rozumiem do czego mogą sie te widgety przydać szczegolnie że system operacyjny ma już widgety, wymyślanie koła na nowo ? Kto był pierwszy ?

Po pieciu minutach zaczęły mnie irytować , musiałem wyłaczyć.

Brakuje mi mozliwości rozszerzenia przegladarki

mam wrażenie, że znów będę mógł wrócić do mojej ulubionej przeglądarki, ostatnia akceptowana przeze mnie wersja to było 7.23, wszystkie kolejne strasznie mnie zdenerwowały, a tu nagle taka niespodzianka, 10 jest super!

:-)

pozdrawiam operomaniaków

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Liczę też na tryb Turbo, bo korzystam z neta GSM.

Nie rozczarujesz się - testowałem na szybkości EDGE (rozszerzenie technologii GPRS) jakieś dwa tygodnie - oprócz tego, że wygodnie (i tanio) się przeglądało to wad nie widziałem... no może oprócz tego, że pliki graficzne były niskiej jakości.

W tym Turbo to jeszcze jedno mi się podobało - ilość zaoszczędzonych kilobajtów - informacja podana w lewym dolnym rogu :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności